A disznó súlya

A disznó súlya

A libbal média véres kardként körbehordozta egy disznóvágás képét a nyugati médiában. Magyarország újra antiszemita, fél-fasiszta lett, és svájci kolostorok környékén már látták a „magyarok nyilait” is. És erre Orbán Viktor – botrányosan anti-píszí módon – csak annyit reagált: „A disznóvágás ügye nem tartozik a kormány hatáskörébe”. Jesszusom!

Nagy bajban vagyunk, emberek! A világ szégyenpadjára kerültünk! Ha ezt esetleg nem tetszett észrevenni eddig, az csak azért lehet, mert valami életszerű dologgal ütötték el az időt. Mint mondjuk a munka, család, vagy akár csak egy szöszmösz-galacsin arrébb pöckölése.

A HírTV az oknyomozó újságírás csúcsteljesítményét nyújtva tegnap megkérdezte Orbán Viktort, hogy… Bocsánat, muszáj idéznem: „Perzselt disznóval vicceltek, és erről töltött fel egy fotót az ön egyik kollégája, és erről…”

Na, erre Magyarország miniszterelnöke azt mondta, hogy ezzel kormánya – jobb dolga lévén – egyáltalán nem foglalkozik. Nem mondta, hogy a riporter, avagy megrendelője ezzel a kérdéssel szellemi képességei magaslatára hágott. De még azt sem mondta, hogy ha éppen hülyeségekkel van kedvük foglalkozni, akkor készítsenek mélyinterjút tulajdonosuk kedvenc festékspréjével.

Orbán annyit mondott, hogy ezzel neki nincs dolga. Mert nem történt semmi. Egy erdélyi disznóvágáson készült egy vicces kép, amit megosztott egy fideszes parlamenti képviselő. Hogy az amerikai spekulánsra gondoltak hajnalban két hangulatjavító után? Fogalmam sincs. A soros szó jelenthetett tényleg soron következő disznót, mint ahogy alighanem a világ Rezsői sem kapnának szívükhöz, ha nevüket látnák viszont egy malacon.

De a liberálisra demokratizálódott világ más. Ők arra is felkapják fejüket, ha valaki kovászos uborkát kér a pörköltjéhez, mert ennek biztos vannak kirekesztő aspektusai a csemege ubi viszonylatában.

Most mi megint antiszemiták, fél-fasiszták, nőgyűlölők és vegánokat naponta zaklató barbárok lettünk, akik fogat is szilvapálinkával mosnak. Utána meg abárolt szalonnával törülközünk. Ezt a nyugati média imádja: az amerikai Bloomberg hírügynökség és tucatnyi hasonló fórum azonnal szankciókat követelt a magyarok ellen!

Hírdetés

És erre jött a magyar miniszterelnök, a témát „nem kellő súllyal” kezelő válasza.Kellő súly? Így látszatra jócskán mázsa fölött volt a jószág. Ami disznóból helyes, hülyeségből sok.

A pesti „demokratáknak” most ennyire futja. Ez az „Orbán-rezsim” fő bűne. Helyette kínálják Gyurcsányt és Bokrost. A szocialisták az úrigyerekségbe belemámorosodott Karácsony Gergőt, a Jobbik meg a hózentróger-demokráciát. Ja, és Szél Berni is felvisít hébe-hóba valami nagyon zöldet.

Persze van ebben a történetben pozitív üzenet is: Soros neve végre egy rendes ügynél is felmerült…

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula – http://matete.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »