A feje is bűzlik, de a hal a büdös

A feje is bűzlik, de a hal a büdös

Ezúttal Lattmann Tamás nemzetközi jogász nevét dobták be a „demokraták”, az ellenzéki vezérkeresési komédiába. Pedig az igazi gond nem az, hogy nincs elfogadott miniszterelnök-jelöltjük. A kínos, hogy a „szép arcocskáikon” túl semmit sem tudnak felajánlani az országnak. Amit meg igen, abból senki sem kér!

Az MSZP-ben mindenki hazudik! – derült ki a „független biztonsági szakértő”, laptulajdonos Tarjányi Péter minapi interjújából. Az ex-rendőr „találta ki” állítólag Lattmann Tamást libbal kormányfő-jelöltnek, amire mindenki rá is bólintott, csak aztán jött Botka. A szegedi polgármester népszerűsége most a béka hátsója alatt, magával viszi a pártját is, így most már mindenki kihátrál mögüle. Egymásra mutogatnak, új „királyt” keresgélnek.

Jön az újabb miniszterelnök-jelölti kaszting-paródia? Nincs még elegük ebből? Az idétlen vezérkeresési mániából, mintha azon múlna a sikerük, hogy ki a választási listavezető?!

Ott a német példa. A berlini szocdemek megtalálták Martin Schulzot. Jó, bukott alkoholista, brüsszeli tolvaj és nyolc általánosból épít programot, de legalább jó a svádája. Eleinte a németek el is hitték neki, hogy a szép, baloldali szavak mögött van is valami, főleg, hogy hangosan is rikácsolja őket. Aztán gyorsan rájöttek, hogy a német szociáldemokratáknak nincsen semmilyen érdemi alternatívájuk. Amit Merkelben utálnak, azt Schulzék még inkább úgy csinálnák, mást meg nem mondanak.

A magyar „demokratikus tábor” még ennél is gagyibb. Minden mondatban használják legalább ötször az egészségügyi-, oktatási- és szociális reform szóösszetételt, miközben egy kórházi váró kifestésére sem voltak sohasem képesek. Mikor hatalomnál voltak, inkább eladták volna az egészet…

Mik az üzeneteik?

Vesszen Orbán! S ettől mi változik? Egy percig is jobb lesz a világ, ha Botka, Gyurcsány, Szél Bernadett, Karácsony Gergely, valamelyik Momentumos titánka, vagy a most előguberált Lattmann jogász ül a miniszterelnöki székben? Nekik, és pár sameszüknek igen. De csak nekik.

Hírdetés

Legyen demokrácia! Az van, kedves demokrata hölgyek és urak! Ha nem az lenne, maguk nem lennének szabadlábon. Ehelyett abban az országban, ahol állítólag nincsen sajtószabadság, a tévéből, rádióból, internetről csak az Önök nyüglődése szól. Vagy azért nincs demokrácia, mert nem Önök vannak hatalmon? Ez érthető érv, csakhogy semmi köze a népuralomhoz. Tessék megnyerni a választásokat! Az önök sulykolása ellenére még mindig az nyer, akire a többség szavaz!

Válasszuk Európát! Nyilván ez nem esett le még sokaknak, de egyfelől ezt már Szent István idején megtettük. Másfelől, ha az EU-ra tetszik gondolni, azt is megszavaztuk. Most sem akar kilépni senki sem. Viszont a jelenlegi unió működése nem jó nekünk. Orbán azt mondja, ezt ne hagyjuk, Önök azt mondják, hogy de, sőt és még rajongva tapsoljunk is a brüsszeli önkény-bürokratáknak. Soros migránsainak, a ránk kényszerítendő német-francia diktátumnak!

Vesszen Orbán, Legyen demokrácia, Válasszuk Európát!– ezeket a jelzőket Botkák és Gyurcsányok, ilyen-olyan külföldi tanácsadók fundálták ki, de a „demokratikus ellenzéki pártok” egy emberként rá is bólintottak. Megszavazták, elfogadták kongresszusokon, küldöttgyűléseken, romkocsmai fröccsözéseken.

Tehát hagyjuk ezt a rossz vezér, jó tagság mantrát! Ha a fent említett hölgyekkel és urakkal van a baj, tessék őket elkergetni, leváltani. Ez történik? Ugyan. De még egyszer: nem a vezérekkel van a baj, az a gond, hogy mit akarnak és képviselnek. Mindegy, hogy unalomig ismert Gyurcsány vagy romkocsmai füstben pácolódott momentumos pofika! Ugyanazt akarják, ugyanazt képviselik!

Tőlük bűzlik minden!

Fotó: PS-montázs

Máté T. Gyula –]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »