A gyűlölet béklyója

A gyűlölet béklyója

Egy ilyen címmel induló esszének nincs esélye, hogy ne jelenjen meg egy balliberális lapban, tekintettel a „gyűlölet” divatszó kötelező használatára minden esetben, amikor az a jobboldalra vonatkozik. Mint azonban ez lenni szokott, a machetének alkalmazott és a túlhasználatban kicsorbult rágalmazó és ócsárló jelző messze jobban alkalmazható ismétlőire. Olyannyira, hogy pontosan ez a fő oka, ami miatt az ellenzéknek semmi esélye a 2018-as győzelemre.

Győzni már csak azért sem győzhet, és ezért MINDEN eszköz bevetése megengedett, mert diktatúrát vezetne be. De szemben a retorikai jelennel, valódit és olyat, ami messze túlmenne minden, ma Európában látottnál.

A tényszeretőknek most egy bizonyíték. A hazai liberális ellenzék egyik vezető hetilapjában, az Élet és Irodalom május 12-i számában Bruck András, a hazai korrupció legnagyobb mérvű projektje fölött gyámkodó Demszky Gábor főpolgármester kampány- és píárguruja ezt így fogalmazta meg: „Súlyos ítéletek nélkül nem lesz se normalitás, se békesség, ahogy nem volt 2002 és 2010 között sem. Orbán és csapata ellenzékben sem volt Folytatás:

Hírdetés

http://magyarhirlap.hu/cikk/88572/A_gyulolet_beklyoja

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »