A hazaáruló degenerált csak lazán beismeri, hogy árulja a hazát – nálunk ezt is lehet

A hazaáruló degenerált csak lazán beismeri, hogy árulja a hazát – nálunk ezt is lehet

Niedermüller Péter elismerte: azon dolgozik, hogy Brüsszel szankcionálja azokat az tagállamokat, amelyek kvótaellenesek – hangzott el az M1 Híradójában. A brüsszeli bizottság terve az, hogy menekültenként 250 ezer eurós, vagyis 80 millió forintos bírságot szab ki azokra a tagállamokra, amelyek nem akarnak migránsokat befogadni.

Magyar Menedék - Badiny

Hírdetés

Niedermüller Péter mellett a pártelnök, Gyurcsány Ferenc is kifejtette már: azt szeretné, ha Magyarország befogadná a messziről jött embereket. A görög-macedón határnál, az idomeni befogadóállomáson a hatóságok szerdán összetűztek az illegális bevándorlókkal, mert a migránsok egy vasúti kocsival próbálták áttörni a kordont és átjutni a határon. A mintegy kétszáz bevándorló akkor támadt rá a görög hatóság embereire, amikor azok megpróbálták felszámolni az ideiglenes sátortábort. Az összetűzésről a brit közszolgálati televízió is tudósított, a BBC anyagában pedig egy magyar politikus is feltűnik – erről ír a Pesti Srácok.hu.

A cikk szerint az interneten is elérhető felvételeken Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszél a bevándorlóknak, hogy Idomeniben embertelen körülmények vannak és szerinte mindez a politikusok felelőssége. A lap Niedermüller Péter egyik Facebook-bejegyzését is közzétette, amelyben a képviselő azt írja: azért dolgozik Brüsszelben, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, amiért a kormány nem akar bevándorlókat befogadni az országba.

„Követelni fogjuk a bizottságtól, a tanácstól, hogy mindazokat az államokat, kormányokat, amelyek nem kívánnak részt venni a közös európai politikában, nem akarnak részesei lenni az európai szolidaritásnak, nem akarnak részt vállalni a menekültügyi politikából, sújtsák megérdemelten szigorú szankciók” – áll a bejegyzésben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »