A k.rva anyját annak, aki nem áll fel a himnusz alatt! – kiakadt Donald Trump

Az amerikai elnök kiakadt azokra az amerikai focistákra, akik térdelve demonstráltak a rasszizmus és a brutális rendőrök ellen.

Donald Trump amerikai elnök határozottan elítélte egy kampánygyűlésen azokat az amerikaifoci-játékosokat, akik nem állnak fel a meccsek előtt, amikor a himnusz szól.

Az egész azzal kezdődött, hogy tavaly egy igen népszerű és sikeres focista, bizonyos Colin Kaepernick látványosan letérdelt a himnusz alatt, hogy így fejezze ki, mennyire elítéli a rasszista rendőröket és az igazságtalanságokat.

Hírdetés

Akkoriban több amerikai városban is zavargások törtek ki, miután több esetben is fegyvertelen feketéket lőttek le a rendőrök – írta a Guardianra hivatkozva a 444.hu.

Kaepernick ezzel már felhagyott, de azóta is több követője van. Donald Trump most egy republikánus szenátor-jelölt mellett kampányolt, amikor a téma szóba került. Azt mondta, hogy a klubok tulajdonosainak egyszerűen ki kellene rúgniuk azokat a játékosokat, akik térdelnek a himnusz alatt.

Hát nem lenne öröm nézni, amikor valaki nem tiszteli a lobogónkat, akkor az egyik NFL tulajdonos odamegy hozzá, hogy a kurva anyját, leszedem a gyepről azonnal! Kifele! Ki van rúgva! Ki van rúgva!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »