A liberális hiszti és Bayer Zsolt halála

A liberális hiszti és Bayer Zsolt halála

Fenti mondat a Média és a politika új viszonya című konferencián hangzott el, egy bizonyos Bajomi-Lázár Péter nevű középiskolai tanár. 

Most attól tényleg vonatkoztassuk el, hogy milyen pedagógus az, aki egy felebarátja halálát kívánja, mert ez egyszerűen aljas mondat. Ilyet normális ember sosem mond komolyan. Persze utóbbi állítás nem azt jelenti, hogy Bajomi-Lázár nem normális, hiszen összetett mondatokban tud fogalmazni és azért az már valami!

És tényleg nem is ez a senki a lényege az egész ügynek, hanem a liberális média működése. Emlékszünk rá, nem is olyan régen Szarvas Szilveszter, a ps.hu főszerkesztő-helyettese az alábbiakat mondta a tévében: 

Hány Botka László és Magyarországon? Egy, de egynek sem kellene élnie.

Szövegértés, második elemi: Botka László húzzon innen a fenébe. Nem, ne haljon meg, csak ne itt éljen. Nosza jött is a libsi-hiszti. 

Hírdetés

Most meg, amikor konrétan azon sajnálokozik egy illető – aki amúgy a Soros-egyetemen tanult, de ez most lényegében midegy –, hogy Bayer Zsolt él, olyan csendben van a teljes baloldali sajtó, mintha megszűnt volna létezni. 

Erre még az sem lehet mentség, hogy Bajomi-Lázár elismerte, hiba volt kimondani az idézett mondatot. Kegyelmet nyert. Ha Bayer Zsolt mondott volna hasonlót, akkor már a fejét követelnék. A szálka és a gerenda esete…

]]>http://media.blogstar.hu]]>/ – Kecskés István

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »