A NsK részvevőihez, az összes nemzeti szervezethez

Egy öreg, de fáradhatatlan nemzeti harcos, Takács András, hitvallása

68 éves vagyok, ’83-óta küzdök írással, érdekvédelemmel, társadalomszervezéssel a magyar nép sorsának jobbra fordulásáért, sajnos nem sok sikerrel.

Most úgy látom, hogy a belpolitikai és külpolitikai helyzet lehetőséget adhat arra, hogy helyes irányba fordítsuk az ország szekerét, amennyiben a nemzeti oldal apró szerveződései össze tudnak fogni. Ezt az összefogási kísérletet tekintem politikai pályafutásom legfontosabb, de egyben utolsó befejező fázisának.

Elszántságom nem engedi, hogy az engem lejárató alattomos rágalmak kisiklassák a Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) sikerét. Tíz éve hallgatok abban a reményben, hogy a nemzeti összefogás megvalósuljon, hogy személyes sérelmeim felemlegetésével ne okozzak zavart. De mint látható a nemzeti oldal még inkább töredezett.

A társadalom, jelentős része elfordult a politikától, utálják a politikusokat, utálják a pártokat függetlenül attól, hogy az adott pártnak mi a célja. A nemzeti érzelmű civil szervezetek, az érdekcentrumok csak a problémáik megfogalmazásáig jutottak, de a megoldásról nem beszélnek, a hogyanról meg még inkább hallgatnak. Várják a sült galambot! Azt hiszik, hogy politikai, törvényhozói képviselet nélkül megoldódik a problémájuk? Tévednek! Mint láthatják a devizahitelesek is, hogy mint a kormány, mint a parlament, mint az igazságszolgáltatás a háttérhatalom szorításától fuldoklik. Lásd a Kúria Wellmann-ügyét.

Köszönöm a NIF-nek, hogy teret adnak a NsK anyagainak. Tudom, nincsenek könnyű helyzetben, mert állást kell foglalniuk, ami zavarja a parlamenti pártok pártérdekeit.

Hírdetés

Szoktuk volt mondani: GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Milyen igaz! Ez vonatkozik a társadalom minden szintjére, egyénre, politikusra, értelmiségre, újságíróra.

Én nem félek, mert hiszek abban, amiért eddig is küzdöttem! A kérdés az, hogy még hányan vannak így?

Takács András
http://www.ömp.hu

Takács András életrajza itt olvasható:

A Párt elnöksége

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Elemzés, Publicisztika, REFORMOK Tagged: GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!, Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK), NsK, REFORMOK KELLENEK


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »