A Puzsér szerint „szörnyeteg” Palvin Barbara bocsánatot kért

A Puzsér szerint „szörnyeteg” Palvin Barbara bocsánatot kért

A megosztott képen a L’Oréaltól kapott csokor virággal a kezében pózol mosolyogva, ehhez pedig még mélyenszántó gondolatait is hozzátette, az írta:

„A Las Vegasban történtek miatt ma reggel munkába jövet nem voltam túl vidám. Nem értem, mi történik a világgal. Köszönöm a L’Oréal-családnak, hogy egy kis boldogságot csempésztek a napomba ezekkel a virágokkal!”

Az internet és a közösségi média azután kapta csak fel igazán a bejegyzést, hogy Puzsér Róbert kendőzetlen véleménye ráirányította figyelmet.

„Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját, meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét”- írta Palvinról a Facebook-oldalán. Puzsért szerint

„Palvin Barbara önsajnáltatásra használja a tömeggyilkosságot: szegénynek az a sok halott majdnem teljesen elcseszte a reggelét – de ha már nem érti, mi zajlik a világban, legalább a keresztcsontig benyal a L’Oréalnak, pardon: a L’Oréal-családnak, hiszen azok nagyon jól fizetnek a brand elhelyezéséért. Így lett a tömegmészárlásból kiváló alkalom egy jól irányzott reklámra.”

A Facebook-bejegyzést eddig 24 ezren kedvelték és közel 1400-an megosztották. Palvin Barbara időközben a szövegből kiszedte a lövöldözésre utaló részeket, majd csütörtökön feltöltött egy fekete képet, amelyhez azt írta:

Hírdetés

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félre sikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben – őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak. Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak. A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk – a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét. Aki szeretne még adományozni a Las Vegas-i lövöldözés áldozatainak, itt megteheti: https://www.gofundme.com/dr2ks2-las-vegas-victims-fund?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=dr2ks2-las-vegas-victims-fund I’d like to apologise to those who felt offended because of my post from 3 days ago. I don’t want people to focus on how badly I can express myself sometimes instead of what really matters the most now. I can’t understand why such bad things happen as it did in Las Vegas, and I can’t even imagine the pain of those who lost a loved one, or who experienced that terrible night. My deepest condolences to the families and friends of the victims. When such horrible things happen we have to unite and help those in need, and even in the saddest moments we shouldn’t lose hope, because that’s how we can carry on. We have to believe in the power of love, and that we can change the world with kindness. Don’t forget to appreciate even the smallest things every day, don’t let sadness take over your life. Let’s focus on how we can improve each others’ lives, and do the most we can! Any help is highly appreciated, so don’t hesitate to donate to help the victims of the Las Vegas shooting; link in my bio

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

A bejegyzéshez több száz hozzászólás érkezett már. Palvin rajongóinak többsége szerint a modellnek nem is kellett volna bocsánatot kérnie, merthogy nem tett, nem írt semmi rosszat sem. Másokat viszont a bocsánatkérése sem hatotta meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »