A román zászlót csókoló polgármester Orbán Viktort támogatja – DE KINEK KELL ILYEN BARÁT?

„Nekünk, szatmári magyaroknak az az érdekünk, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány folytassa a munkát a 2018-2022-es időszakban is” – mondta Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere keddi sajtótájékoztatóján. Az elöljáró a szatmárnémeti RMDSZ elnökeként értékelte a Fidesz külhoni megvalósításait és a párt nemzetpolitikai stratégiáját.

A magyarság megmaradásának elengedhetetlen része, hogy az emberek lássák a konkrét megvalósításokat, és ne csak elbeszélgetni és kezet fogni érkezzenek az anyaországi politikusok, hanem a kormány valóban vállaljon felelősséget is a határain túl elő magyarokért. A jól értelmezett felelősségvállalás pedig megvalósulni látszik Kereskényi Gábor szerint, hiszen kézzelfogható jelei vannak a magyar kormány gondviselésének, amelyet tovább kell vinni, a kapcsolatokat pedig tovább kell mélyíteni – számolt be a Maszol.

Hírdetés

Kereskényi amúgy rendesen kiszolgálja a románokat, trikolórt csókol, román kokárdát hord ha az érdek úgy kívánja, sőt a kétnyelvűség ellen törvényszéken harcol.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »