Akar libát őrizni Ferenccel?

Akar libát őrizni Ferenccel?

, a szavazati jog felejtős, mert hát az életben nem szavaztok rám. Pásztor István vajdasági vezető karakán választ adott: „nem őriztünk együtt libát, hogy tegeződjünk”. Elég baromfiból és Fletóból is – de az elsőnek van legalább értelme…

Jó dolog-e az, ha a honfitársainknak lehetőséget adunk az életre? Ha segítjük őket? Ha támogatjuk őket? Nem saját képességeinken túl, hanem úgy, ahogy lehet. Szerintem igen.

Ilyenkor jön mindig a liberális oldalról az, hogy ez valami erdélyi, székely gőg. Csalódást kell okoznom. Egyik legnagyobb fájdalmam, hogy még sohasem jutottam el „úgy egészen, igazán” Erdélybe. De voltam Felvidéken, Vajdaságban és Kárpátalján is. Hihetetlenül becsületes emberek vannak ezeken a tájakon, csak szeretni és tisztelni érdemes őket.

Akik tartják magyarságukat. Képzeljék el, ez nem nacionalizmus, hanem valami olyasmi, ami összetartozást teremt! Ezt Gyurcsány Ferenc és – ide vagy oda, bármely országba teremtett – ex-kiszes társai is megteremthették volna. Hát nem sikerült. Velük kapcsolatban, amikor Gyurcsány baloldalról beszél, akkor legfeljebb semmiről, avagy általa semennyire sem ismert, összeterelt libákról beszél.

Az egész történetben egyébként a gondolkozásmód az érdekes. Az ő baloldali internacionalizmusuk pont a saját érdekük határáig terjed. Onnantól kezdve az egész lényegtelen, vagy csak választási trükk.

Gyurcsány Ferenc „nem a mi kutyánk kölyke”! Ő még csak nem is baloldali, ő szánalmas ripacsa a szocializmus eszméjének. Ezt minden oldalon érdemes lenne megérteni végre.

Amit most művel, az aljasság.

Hírdetés

Kérem, a helyén értsék: az már senkit nem érdekel üzlettársain kívül, amit a többi libbal párttal művel. Gyurcsány vagy szocialisták? Vagy Momentum? Vagy semmi? Ugyanaz!

De miért kell beleszállnia Erdélyben, Felvidéken, Vajdaságban és Kárpátalján élő emberekbe, akiknek Magyarország most reményt jelent?Ezek sokszorta megtiport, szomorú emberek, akiknek nem a pénz a fontos, hanem az, hogy van hova tartozniuk. Azonban büszkék arra, hogy tartoznak valahova!

Inkább védjük Őket! Megérdemlik! Az, hogy nem szavaznak Gyurcsányra, legyen magánszokásuk!

fotó: lokal.hu

Máté T. Gyula – ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »