Alulról sem súrolta

(…) A Momentum szerint Ungár Péter minősíthetetlenül viselkedett a párt Nyitás nevű fesztiválján. Részegen randalírozott és többeket zaklatott. Az eset politikai viharokat kavart, éles pártközi asszók lettek az ügyből, Böcskei Balázs pedig a kis pártok új harcmodorát fedezte fel az esetben. Böcskei szerint Ungár Péter, mindazzal, amit elkövetett a politikusokkal szembeni viselkedési mércét nem verte le, még alulról sem súrolta, ezért aztán a történetről kár meta-vitákat nyitni, mint, ahogy arról se nagyon van mit mondani, hogy mi történt ott.  A Momentum közleménye nem könnyíti meg a helyzetet.

Valójában nem tudjuk, hogy zaklatás történt-e, mert azt egyedül a hölgy mondhatná meg, aki az esetleges inzultus áldozata volt, de ő nem nyilatkozik.

Hírdetés

A politikai elemző szerint ennél sokkal fontosabb, hogy miért három hetes késéssel jött elő a történet, és a nyilvánosságra kerülésnek van-e köze ahhoz, hogy az Ungár Péterhez köthető blog, a Reflektor.hu az elmúlt hetekben lényegében véve beszorította a Momentumot a sarokba a pártfinanszírozás megválaszolatlan kérdéseivel, az átláthatatlanság éles kérdéseivel, valamint folyamatosan kritizálja az LMP, nem túl fantáziadús közpolitikai programját.

Van-e összefüggés a Momentumot érő bírálatok és Ungár Péter ügyének kései felbukkanása között, erre kéne válaszolni Böcskei szerint.(…)

Böcskei magára húzta a vizes lepedőt


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »