Az erőszakos bűncselekmények újabb formája jelent meg Németországban

Az erőszakos bűncselekmények újabb formája jelent meg Németországban

A statisztikák szerint a migráció eredménye, hogy Németországban növekszik az erőszakos támadások száma. A szexuális bűncselekmények mellett az erőszakos bűncselekmények újabb formája jelent meg Németországban.

Egy németországi tanulmány azt állítja, hogy kevesebb lenne a bevándorló férfiak által elkövetett erőszak, ha még több bevándorló jönne, köztük nők is egyre nagyobb számban.

A tanulmány szerint  – amelyre most azok a német politikusok hivatkoznak, akik sürgetik a családegyesítést –  a migránsok 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel követnek el erőszakos bűncselekményt, mint akik német háttérből érkeznek. A tanulmányban azt állítják, hogy a családegyesítéssel csökkenne a frusztráció – fogalmazott Pócza István, a Századvég elemzője az M1-en.

A szakértő úgy fogalmzott: ez nem más, mint a szexuális erőszak relativizálása. A migráció eredménye, hogy Németországban növekszik az erőszakos bűncselekmények száma a statisztikák szerint – jelentette ki az elemző.

Hírdetés

Pócza István emlékeztetett a két évvel ezelőtti kölni szilveszteri eseményekre, melyek során először szembesült Németország azzal, hogy a migránsok csoportosan és “nem emberi módon” viselkedve követnek el ilyen cselekményeket. Ezt sokáig tagadta a német sajtó, majd kiderült az igazság – idén szilveszterkor pedig ugyanez történt, hiszen januárban még azt írták a lapok, hogy nem volt probléma, majd kiderült, hogy újabb szexuális és egyéb jellegű támadások és erőszakos bűncselekmények történtek – fűzte hozzá a szakértő.

Arról is beszélt: az erőszakos bűncselekmények újabb formája jelent meg Németországban, hiszen kifejezetten rendfenntartó erőkre támadnak. Ezzel a jogállamiságot és a demokráciát próbálják aláásni, hiszen ezek az emberek a szimbólumai a jogállamnak – magyarázta Pócza István.

forrás: M1 Ma este / hirado.hu

The post Az erőszakos bűncselekmények újabb formája jelent meg Németországban appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »