Az MSZP elnöke szerint, ha nem állnak le a belső tisztogatással, akkor a Jobbik lesz a váltópárt

Az MSZP elnöke szerint, ha nem állnak le a belső tisztogatással, akkor a Jobbik lesz a váltópárt

A hvg.hu a Sziget Fesztiválon „futott össze” a Magyar Szocialista Párt elnökével, de Tóta W. Árpád nem PJ Harvey fellépéséről, hanem a párton belüli feszültségekről, az ígért árnyékkormányról és a jövő választási kilátásokról faggatta Molnár Gyulát. A pártelnök elmagyarázta, miért gondolja, hogy most nem időszerű az árulók, kollaboránsok keresése a pártban, bár hozzátette, ha bizonyíték lesz erre valakiről, ő lesz az első, aki azt mondja, hogy akkor kívül tágasabb. Molnár elnökként addig azon kíván dolgozni, hogy a párt belső egysége helyreálljon. Molnár Gyula nem csak a választóknak mondja, magát is azzal szuggerálja, hogy „meg tudjuk csinálni”, vagyis hogy a még csak az árnyékkormány névsorának bejelentése előtt álló MSZP igazi kormányt is tud majd alakítani 2018 tavaszán.

Akit érdekel a belső harcokba süllyedt MSZP elnökével készült interjú, itt megtekintheti.

Hírdetés

Az MSZP amúgy szeret kijárni a Szigetre, itt pedig rendszeresen adnak ilyen és ehhez hasonló „spontán”, abszolút nem direkt leszervezett interjúkat. Bár tavaly inkább csak röhögtünk rajtuk.

Keresse a hibát Molnár Gyula MSZP-elnök világbajnok fotóján!

Ez itt egy vicces, ironikus felvezető szöveg helye. De az igazság az, hogy ehhez már tényleg nem nagyon lehet bármit is hozzáfűzni. Csodálja meg az MSZP elnökének, Molnár Gyulának, és fővárosi képviselőjének, Horváth Csabának a Szigeten készült fotóját, és keresse rajta a hibát!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »