Az Unió nem vonja vissza a kvótát, felgyorsítják az elosztást

Az Unió nem vonja vissza a kvótát, felgyorsítják az elosztást

44371_juncker_sad.jpg

Brüsszel tegnap tette végérvényesen hiteltelenné a balliberális kampánymantrát az állítólag nem létező kötelező beletelepítés tervéről. Nem vonja vissza az Európai Bizottság a kvótát, sőt, az Európai Parlament felgyorsítaná az elosztást.

Néha egy kép többet mond minden szónál. A migránssimogatásban élenjáró, kormányszapulásban minimum dobogós Index külföldi rovata hozta le címoldalán Brüsszel valódi álláspontját a kvótákról.

kep_1.png

Hírdetés

Már az is vicces, hogy a migrációs válság kezdetén a balliberálisok álproblémáról beszéltek, a megnőtt terrorfenyegetettséget nem lehet összefüggésbe hozni az ellenőrizetlenül érkezőkkel, és persze a határkerítés sem old meg semmit. Most pedig az állítólagos álkvótákról bizonyosodik be, hogy nagyon is reálisak. Szép ív, szörnyű lehet, amikor ennyire jön szembe a valóság.

Szóval most kéne abbahagynia a balliberálisoknak az egész álnépszavazás kampányukat, és felvállalniuk őszinte álláspontjukat. Mondjuk a kettős állampolgárságról szóló kampányt nettó hazugságra felépítő, 23 millió „románnal” riogató Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójától naiv dolog lenne ilyet várni, de az MSZP-nek még van esélye: 2010-ben egyszer már belátták bűnüket, majd megszavazták a Fidesz-KDNP által kezdeményezett kettős állampolgárságról szóló törvényt.

Biztos sokat dobna népszerűségükön, ha most időben fognák fel egy népszavazás valódi súlyát, és nem 6 évvel később korrigálnák vállalhatatlan álláspontjukat. Legalább ne buzdítanának az otthonmaradásra, mert „a valós problémák elfedésére szolgáló politikai paraván az októberi népszavazás.” (Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Kaposvár, 2016.09.16.)

Apropó a valós problémákról. Nemcsak az Európai Bizottság erősítette meg a kötelező kvótáról álláspontját, hanem az Európai Parlament is elfogadott egy jelentést, amelyben „a szír állampolgárok mellett az afgánok befogadásával bővítené az eddigi relokációs terveket, kilátásba helyezi a már Olaszországban és Görögországban várakozó migránsok kötelező kvóta szerinti áttelepítésének felgyorsítását, illetve az ellenálló tagállamok megbüntetését.”

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »