Azoknak, akiket megrémített a SOROS DISZNÓ fotója

Azoknak, akiket  megrémített a SOROS DISZNÓ fotója

Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebook oldalán kiposztolt egy levágott disznó fotóját, amelyen „Ő VOLT A SOROS!!!” szöveg olvasható ezzel a megjegyzéssel:

„A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…😊Jó étvágyat!”

A kettős mérce megrögzött ellenségeként vagyok kénytelen feltenni a kérdést, hogy a Charlie Hebdo francia vicclapban  itt mellékelt fotó sérti-e a muzulmánokat annyira, hogy amiatt tiltakozniuk kellene ugyanazoknak, akik a Hargita megyében levágott és ott feliratozott disznó miatt élvezik annak nemzetközi  botránytálalását?

Mint aki a történelemhez csak felületesen ért, azt is megkérdezem, miért emlékezteti a tiltakozókat a feliratozott koca a „történelem legsötétebb korszakára”? Hiszen az a több mint tíz millió belga kongói lemészárlása volt a 19-20-ik század fordulójának idején. Akikről tilos egy szót is említeni azon sajtótermékekben, amelyek most üvöltenek a feliratozott disznó miatt.

Hírdetés

A mellékelt Charlie Hebdo fotón egy disznó hátulról nemi aktust hajt végre egy Mohamed prófétaként azonosított férfi hátsó felén át.

A felirat olyan gusztustalan, hogy azt nem kívánom lefordítani.

Ez ugye a művészi szabadság határain belül van. és aki azt megsérti, az… És következnek a megszokott jelzők.  Melyek oly hasonlóak a SOROS DISZNÓ feliratozás keltette felháborodásakor használtakhoz azok által, akik a hatalom és a zsákmányhoz jutás kedvéért épp most a dunaparti cipőkbe turházó jobbikos képviselőt magába foglaló pártért könnyeznek.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »