Bayer Zsolt: A franciaországi változásokra

Bayer Zsolt: A franciaországi változásokra

A párizsi főrabbi már több, mint egy éve felszólította a franciaországi zsidókat, hogy meneküljenek Izraelbe, mert nincs többé biztonságban az életük. S azóta történik, ami történik…

A migránssimogató, Európa elveszejtésére esküdött baloldali-liberális értelmiség pedig ma már ott tart, hogy az antiszemitizmust is eltűri, inkább félrenéz, és ezeket a muszlim állatokat pátyolgatja, csak ne kelljen lemondania legújabb rögeszméjéről. Ugyanis ezeknek az utolsó, szemét gazembereknek az antiszemitizmus vádja is csak egy eszköz volt a permanens világmegváltásuk útján.

Szóval ha normális, európai életet akarunk élni, akkor mindenekelőtt ezektől a gazemberektől kell megszabadulnunk. Utánuk pedig ezektől a gyilkos állatoktól.

Megkínzott egy zsidó családot három afrikai bűnöző Párizsban, kizárólag a vallásuk miatt

Újabb antiszemita támadás volt Párizsban, egészen pontosan az egyik elővárosában, Livry-Gargan-ban. Három afrikai bűnöző betört a családhoz, egy idős házaspárt és a fiúkat megkínozták, majd kirabolták őket. Azt üvöltötték többször is: gyűlöljük a zsidókat, undorító a vallásotok. 2014-től egyre több az antiszemita támadás Franciaországban, a migránsválság óta tovább emelkedett, tavaly már több mint ezer volt. 

Péntek hajnalban az egyébként békésnek tartott elővárosban az idős zsidó házaspárhoz betört három bűnöző. Először a fiúk ébredt fel, őt összevissza verték. Amikor a kiabálásra felébredt az édesanyja, egy 72 éves asszony, Mireille Pinto, a három férfi belerúgott, a földre teperte, majd rámászott. A házaspár nyilatkozott az RTL rádiónak, és nekik Mireille Pinto azt mondta, hogy azt hitte, a férfi meg fogja erőszakolni, mert erre utaló előkészületeket tett.

Egy férfi többeket meggyilkolt Toulouse-ban egy zsidó iskola előtt még 2012-ben. Kommandós kísér egy helyi családot az épület körül

Az asszony szájába később egy szájpecket tett, majd ütni kezdte. Miután a családfő is felébredt, őt is leütötték. Roger Pinto 78 éves, és egy zsidó szervezet elnöke, köztiszteletben álló ember. Ő arról beszélt a rádiónak, hogy egyértelműen tudta a három bűnöző, hogy kicsoda. Többször azt rikácsolták, hogy rohadt zsidók vagytok, és szidták a vallásukat.

A családfő egy ideig elájult a kínzások miatt. Később

Hírdetés

csavarhúzóval kezdték szurkálni.  Majd azt üvöltötték a bűnözők, hogy „zsidók vagytok, tehát gazdagok, hogyha nem adjátok oda a pénzeteket, megdöglötök”. Késsel is fenyegetni kezdték őket.

A család odaadta az ékszereit és a bankkártyáját, majd a bűnözők elmenekültek. Természetesen kifejezetten szerény körülmények között élő családról van szó, enyhén szólva nem gazdagok.

Roger Pinto arról is beszélt, hogy miközben kínozták, természetesen eszébe jutott ]]>Sarah Halimi ]]>esete.

A nyugdíjas óvónőt tavasszal muszlim szomszédja megkínozta, azt üvöltötte percekig, hogy Allah Akbar, agyonverte, a holttest felett idézeteket olvasott fel a Koránból, majd kidobta a párizsi lakás harmadik emeletéről a meggyilkolt asszonyt. Utána lefeküdt aludni.

A francia állam azóta sem hajlandó elismerni, hogy ez antiszemita bűncselekmény volt. 

Tizenegy éve történt a legmegdöbbentőbb antiszemita gyilkosság az elmúlt időszakban. 2006-ban egy mobiltelefonboltban dolgozó zsidó eladófiút azért raboltak el, és végeztek ki muszlim bűnözők, mert primitívségükben azt gondolták, hogy minden zsidó gazdag. Erről a bíróságok részletesen beszéltek is. Váltságdíjat próbáltak szerezni, végül a sok kínzás után Ilan Halimi meghalt. Édesanyja ragaszkodott hozzá, hogy fiát ezek után ne Franciaországban, hanem Izraelben temessék el.

A francia újságok a mostani támadásnál is feltűnően óvatosan kezelik, hogy kik lehettek a bűnözők. Bár az RTL rádióban beszélt arról a megkínzott, idős férfi, hogy állandóan az ő (zsidó) vallásukat szidták a rablók, nyilvánvalóan muszlimok lehettek, azt pedig látta is, hogy afrikaiak voltak a támadók, azt egyelőre csak a Le Parisien írta meg, hogy afrikaiak voltak. A politikai napilapok – legalábbis eddig – megelégedtek azzal, hogy a három bűnöző elszökött, és üldözi őket a rendőrség.   

Roger Pinto, a megkínzott 78 éves férfi most azt mondta a rádiónak: zsidó vallású vagyok, Franciaország a hazám, és nem érzem magam biztonságban a saját hazámban.

Forrás: Origo

Forrás: ]]>Bádog – Bayer Zsolt blogja]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »