Bayer Zsolt: Az oroszok lebuktatták a török fegyverszállítást az Iszlám Államnak

Moszkva adatokat adott át az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Eszerint a török titkosszolgálat felügyelte a török illegális fegyverszállítmányokat és katonai hardver ellátmányt az Iszlám Államnak Szíriába. Vitalij Csurkin ENSZ-nagykövet közölte: az Iszlám Állam legfőbb fegyverellátója Törökország, amely civil szervezeteket használ fel erre a célra. A National Intelligence Organization of Turkey irányítja ezeket a műveleteket. A szállítás főként autókkal történik, beleértve a humanitárius segélykonvojokat is. A diplomata erről levelet írt az ENSZ Biztonsági Tanácsának.Az oroszok szerint a terrorista csoportok több mint 1,9 millió dollárnyi robbanószerhez jutottak törökországi forrásból. Csurkin egészen pontos adatokkal is szolgált. A terroristákhoz 2,5 ezer tonna ammónium-nitrát, 456 tonna kálium-nitrát, 75 tonna alumíniumpor, nátrium, glicerin és salétromsav érkezett Törökországból 2015-ben.Oroszország és Törökország között az elmúlt hónapokban elmérgesedett a viszony, miután a törökök lelőttek egy orosz gépet, mert megsértette a török határt, amikor Szíriában bombázott. A két ország ráadásul egyaránt meghatározó szerepet szeretne betölteni a térségben, ami törvényszerűen érdekellentéteket szül.” (vs.hu) És most ennek a Törökországnak a nagy, szent valagába omlott bele a komplett EU, Merkellel az élen. Apropó, Merkel! Ez a Merkel a Charlie Hebdo elleni merénylet után látványosan kiállt a szerkesztőség  és a sajtószabadság mellett.Nemrégiben a német közszolgálati televízió, a ZDF közölt egy anyagot, amelyben kifigurázták Erdogan török elnököt. A török nagykövet hivatalosan tiltakozott ez ellen – majd pár nap múlva –most kapaszkodjanak!- a ZDF törölte anyagaiból és archívumából az inkriminált anyagot!Ez az a Németország, amelyik amúgy hetente kioktat bennünket a sajtószabadság kérdéseiből.Csak hát, most odahaza vannak magasabb érdekek… Rohadékok…Bayer ZsoltForrás: Bádog – Bayer Zsolt blogjaTisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák “lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden “lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

Vitalij Csurkin ENSZ-nagykövet közölte: az Iszlám Állam legfőbb fegyverellátója Törökország, amely civil szervezeteket használ fel erre a célra. A National Intelligence Organization of Turkey irányítja ezeket a műveleteket. A szállítás főként autókkal történik, beleértve a humanitárius segélykonvojokat is. A diplomata erről levelet írt az ENSZ Biztonsági Tanácsának.

Az oroszok szerint a terrorista csoportok több mint 1,9 millió dollárnyi robbanószerhez jutottak törökországi forrásból. Csurkin egészen pontos adatokkal is szolgált. A terroristákhoz 2,5 ezer tonna ammónium-nitrát, 456 tonna kálium-nitrát, 75 tonna alumíniumpor, nátrium, glicerin és salétromsav érkezett Törökországból 2015-ben.

Oroszország és Törökország között az elmúlt hónapokban elmérgesedett a viszony, miután a törökök lelőttek egy orosz gépet, mert megsértette a török határt, amikor Szíriában bombázott. A két ország ráadásul egyaránt meghatározó szerepet szeretne betölteni a térségben, ami törvényszerűen érdekellentéteket szül.” (vs.hu

És most ennek a Törökországnak a nagy, szent valagába omlott bele a komplett EU, Merkellel az élen. Apropó, Merkel! Ez a Merkel a Charlie Hebdo elleni merénylet után látványosan kiállt a szerkesztőség  és a sajtószabadság mellett.

Nemrégiben a német közszolgálati televízió, a ZDF közölt egy anyagot, amelyben kifigurázták Erdogan török elnököt. A török nagykövet hivatalosan tiltakozott ez ellen – majd pár nap múlva –most kapaszkodjanak!- a ZDF törölte anyagaiból és archívumából az inkriminált anyagot!

Ez az a Németország, amelyik amúgy hetente kioktat bennünket a sajtószabadság kérdéseiből.

Csak hát, most odahaza vannak magasabb érdekek… Rohadékok…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »