Bayer Zsolt: Ilyet se láttál még

A pap az abortusz ellen szónokol, mire kivonulnak a hívők a templomból. Az egyik eset a varsói Szent Anna templomban történt, kiabálással, ami ugyancsak szokatlan egy katolikus templomban; gyanítható, hogy abortuszpárti aktivisták balhéztak a szentmise alatt: A másik eset Gdanskban történt, ahol nemcsak a nők, hanem a férfi hívek is kivonultak a prédikációról, meglehetősen nagy számban.” (444)  Így kell álhíreket gyártani. Még a 444-es Anarki is érzi, hogy a varsói cucc gázos, így kénytelen odaírni, hogy „abortuszpárti aktivisták balhéztak a templomban”, de a gdanski esetnél ezt már lehagyja. Holott napnál világosabb, hogy ott ugyanez történik, csak más formában, kiabálás nélkül. És abba gondoljanak csak bele: Miképpen lehetséges, hogy min dkét helyszínen akad egy kamera, egy okostelefon, egy „hívő”, aki azonnal fel is veszi az egészet? Na ugye… Hívő ember nem megy kamerával misére. Kamerával az megy, aki fel akar ott venni valamit, és aki tudja, lesz mit felvenni. És a felvételt gyorsan fel is teszi(k) a netre. Aztán jön majd a világsajtó pöcegödre, jön a 444, és írja a címet: „Ilyet se láttál még: a pap az abortusz ellen szónokol, mire kivonulnak a hívők a templomból” És tényleg! Eddig nem láttunk ilyet, hiszen eddig nem csináltatok ilyet, patkányok! Bayer Zsolt Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák “lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden “lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

Az egyik eset a varsói Szent Anna templomban történt, kiabálással, ami ugyancsak szokatlan egy katolikus templomban; gyanítható, hogy abortuszpárti aktivisták balhéztak a szentmise alatt:

A másik eset Gdanskban történt, ahol nemcsak a nők, hanem a férfi hívek is kivonultak a prédikációról, meglehetősen nagy számban.” (444) 

Így kell álhíreket gyártani. Még a 444-es Anarki is érzi, hogy a varsói cucc gázos, így kénytelen odaírni, hogy „abortuszpárti aktivisták balhéztak a templomban”, de a gdanski esetnél ezt már lehagyja. Holott napnál világosabb, hogy ott ugyanez történik, csak más formában, kiabálás nélkül. És abba gondoljanak csak bele: Miképpen lehetséges, hogy min dkét helyszínen akad egy kamera, egy okostelefon, egy „hívő”, aki azonnal fel is veszi az egészet?

Na ugye… Hívő ember nem megy kamerával misére. Kamerával az megy, aki fel akar ott venni valamit, és aki tudja, lesz mit felvenni. És a felvételt gyorsan fel is teszi(k) a netre.

Aztán jön majd a világsajtó pöcegödre, jön a 444, és írja a címet:

„Ilyet se láttál még: a pap az abortusz ellen szónokol, mire kivonulnak a hívők a templomból”

És tényleg! Eddig nem láttunk ilyet, hiszen eddig nem csináltatok ilyet, patkányok!

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »