Bayer Zsolt: Kordokumentum

Varga Szabolcs, Hangony község független, Jobbik támogatással mandátumhoz jutott önkormányzati képviselőjének levele Vona Gáborhoz:

„Hetek óta próbálom nem leírni a véleményemet, de jön a rengeteg kérdés, és egyre nehezebb magamban tartani a válaszokat! Az első probléma a népszavazás után volt, amikor Vona Gábor Úr, azt hitte, hogy kitalálja a spanyolviaszt! Jól megcsinálta, el is felejtette már mindenki! Csak éppen azok nem, akiknek rendkívül rosszul esett a taktikázása! Aztán vegyük csak sorba:

1. Ellöktél mindenkit Gábor!
 

2. Olyan emberekből akarsz szavazóbázist építeni, akikkel a „sajátjaid” egy asztalhoz sem ülnének!
 

3. Vagy az „ózdi modellt” szeretnéd követni, ami már most megbukni látszik? Jobbik – Mszp koalíciót akarsz? Nem akarod észrevenni, hogy a sajátjaid 50%-ának a másodlagos pártpreferenciája a Fidesz, és nem a jelenlegi „magyar baloldal”!
 

4. Elveszíted a szavazataid felét, akik vagy a Fideszre, vagy senkire sem fognak szavazni!
 

5. Kevés vagy még ehhez, és én tényleg sajnálom! Sajnálom, hogy ellenséget akarsz csinálni több millió emberből! Sokakból, akik a hazára esküdtek fel, de sokuk a Fideszt, sokuk pedig Téged támogatott! Szétszakítottál egy négy milliós közösséget! És nem Orbán Viktor, meg nem a Habony média volt!
 

6. És mindenki áruló, akinek herótja lett Tőletek! De tudod mit? Inkább vagyok áruló, mint szemétláda!
 

7. Arról volt szó, hogy konstruktív ellenzék lesztek! Emlékszel még?
 

Hírdetés

8. Mi lett Veled? Megrészegített a hatalom szele?
 

9. Ha Ózd lett a mintavárosod, csak nevetni lehet!*
 

10. Remélem, úgy csinálod mint én, nem veszel fel egy fillért sem a tevékenységedért, és az országnál hagyod, ahogy én a falunál!

Szégyellek Titeket! Oké, tudom, Ti is engem! Legalább kvittek vagyunk!

*: Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid a minap meztelenre vetkőzve ült be irodájába, így kívánván jelezni, mennyire meztelennek és kiszolgáltatottnak érzi magát amiatt, hogy valakik lehallgató készüléket helyeztek el nála, és heteken át lehallgatták „szenvedélyes, kontrollálatlan” beszélgetéseit.

A lehallgatott szenvedélyes és kontrollálatlan beszélgetésekből egyebek mellett az derül ki, hogy Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere azt szorgalmazta bizalmasainak, hogy le kell hallgatni az ózdi jobbikosok irodáját, s e célból el is helyezett egy diktafont a helységben, de sajnos valamilyen technikai baki miatt nem sikerült lehallgatni az ózdi jobbikosok irodáját.

Bmeg, ezek tényleg ilyen csávók…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »