Bayer Zsolt: Levél az izraeli nagykövettől

Az izraeli nagykövet levelet írt a főszerkesztőmnek, a laptulajdonosnak. továbbá Rogán Antalnak és Karas Mónikának. Az izraeli nagykövet nem akarja a véletlenre bízni a megbüntetésemet. (A levél letölthető innen: első oldal – második oldal) S hogy miért? Az eddig 19 részt megélt Tűrhetetlen című sorozatomért.   Ha az izraeli nagykövet azt képzeli, hogy ettől megijedek, akkor nagyon téved. Amit pedig levelében leír, az első betűtől az utolsóig szemeneszedett hazugság. És az izraeli nagykövet egyetlen percig ne gondolja, hogy a Holocaust mögé bújva cenzúrázhat engem, vagy bárki mást a világban – ahogy amúgy ezt nyilván megszokták eddig, és arcátlanul gyakorolták is.  Ezennel pedig a Magyar Hírlapban eddig megjelent sorozatomat mától elkezdem publikálni a blogomban is. Úgyhogy az izraeli nagykövet írhat egy levelet Csúri Ákosnak is.  Üdvözlöm a nagykövet urat!

Bayer Zsolt
Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogjaTisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák “lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden “lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

továbbá Rogán Antalnak és Karas Mónikának. Az izraeli nagykövet nem akarja a véletlenre bízni a megbüntetésemet. (A levél letölthető innen: első oldal – második oldal)

S hogy miért?

Az eddig 19 részt megélt Tűrhetetlen című sorozatomért.

 

 

Ha az izraeli nagykövet azt képzeli, hogy ettől megijedek, akkor nagyon téved. Amit pedig levelében leír, az első betűtől az utolsóig szemeneszedett hazugság. És az izraeli nagykövet egyetlen percig ne gondolja, hogy a Holocaust mögé bújva cenzúrázhat engem, vagy bárki mást a világban – ahogy amúgy ezt nyilván megszokták eddig, és arcátlanul gyakorolták is.

 

Ezennel pedig a Magyar Hírlapban eddig megjelent sorozatomat mától elkezdem publikálni a blogomban is. Úgyhogy az izraeli nagykövet írhat egy levelet Csúri Ákosnak is.

 

Üdvözlöm a nagykövet urat!

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »