Bayer Zsolt: Nafri

Legyen végre „kuss!” a simone peterseknek, és tegyünk rendet Európában!

Muszáj lesz hosszabban idéznünk egy hétfői hírt, ezt:

„RASSZIZMUSSAL VÁDOLJÁK A KÖLNI RENDŐRSÉGET

A német Zöld Párt vezetője, Simone Peters rasszizmussal vádolja a kölni rendőrséget. Bár azt ő is elismeri, hogy az idén, valószínűleg a rendőrség fokozott jelenlétének köszönhetően, nem volt jelentős rendbontás szilveszterkor, sem Kölnben, sem más nagyvárosban.

A tavaly a kölni központi pályaudvar környékén észak-afrikai származású férfiak csoportokban több száz nőt zaklattak, illetve erőszakoskodtak velük. Emiatt az idén a rendőrség nagy létszámban volt jelen a köztereken, még helikopterek is köröztek a levegőben. Valószínűleg ezek miatt az intézkedések miatt maradt el az idén a tavalyihoz hasonló botrány.

De nagyrészt az is hozzájárulhatott az ünneplés békés hangulatának megőrzéséhez, hogy a rendőrök több mint háromszáz észak-afrikai származású férfit feltartóztattak és őrizetbe vettek a kölni központi pályaudvarnál. A rendőrfőnök szerint ez volt a döntő beavatkozás.

A Zöld Párt vezetője szerint viszont a rendőrség túllépte hatáskörét, amikor az éjszaka folyamán ezer embert állított elő, csupán a kinézete alapján. (…) A rendőrségi szóvivő a Focusnak azt nyilatkozta, hogy a pályaudvarnál őrizetbe vettek már valamennyien a rendőrség látókörében voltak, és egyértelműen a rendbontás szándékával érkeztek a pályaudvar elé, ahol még többen csatlakoztak volna hozzájuk.

Simone Peters továbbá azt is kritizálta, hogy a rendőrségi kommunikációban ezeket a férfiakat »Nafri«-knak nevezik (a Nord Africanisch, azaz észak-afrikai, rövidítése).

Erre Jürgen Mathies rendőrfőnök, kicsit meghátrálva, annyit mondott, hogy valóban szerencsétlen ezt a külső kommunikációban használni, de a belső információcserénél a gyorsaság és a rövidítések elengedhetetlenek.(…)”

Amikor néhány évtized múlva visszatekintenek erre a mi korunkra, és tudni vágyó ifjak bújják majd a történelemkönyvek „Kik és hogyan tették tönkre Európát a 21. század elején” című leckéjét, akkor és ott szerepelni fog ez a hír, ez a cikk. Szerepelni fog, mert szerepelnie kell.

Ám ahhoz, hogy néhány évtized múlva legyenek tudni vágyó ifjak, és legyen még, aki visszatekint erre a mi korunkra, nos, ahhoz szükség van túlélőkre, és szükség van a főbűnösök azonnali megnevezésére.

Szükség van arra, hogy kimondjuk végre: ez így nem mehet tovább!

Ezért vádolom Simone Peterst és az összes hozzá hasonló gaz­embert!

Hírdetés

Vádolom őket, mert ők a legfőbb felelősei a mai infernális európai állapotoknak!

Minden Európában lévő vagy még csak ide készülő terrorista háta mögött ott áll egy Simone Peters!

Simone Petersek bátorítják és védelmezik a terror apostolait!

Simone Petersek áldozzák fel az európai életeket az immáron semmit sem jelentő „emberi jogok” oltárán!

Semmit sem jelentenek a mai Európában az emberi jogok, mert a Simone Peters-féle gazemberek viccet csináltak ebből is!

Simone Peters és a hozzá hasonló gazemberek felelősek azért, hogy az európai ember elveszítette két alapösztönét, azt a két alapösztönt, amely nélkül nincsen élet: az önfenntartás és a fajfenntartás ösztönét.

Azzal vádolom Simone Peterst és az összes hozzá hasonló gazembert, hogy minden nap, minden óra, amelyet még eltölthetnek a nyilvánosságban, megjósolhatatlanul sok európai életet fog követelni!

Azzal vádolom ezeket a gazembereket, hogy a nyilvánosságban eltöltött ámokfutásuk, puszta egzisztálásuk megbénítja a rendőrség munkáját, és megnehezíti vagy egyenesen lehetetlenné teszi, hogy a rendfenntartó erők elvégezzék azt a feladatot, amellyel a normális emberi közösségek megbízták őket: a társadalom és az egyének védelmét.

Simone Petersnek és a hozzá hasonlóaknak nincs bocsánat, mert ők tudják, mit cselekszenek!

Ideje, legfőbb ideje végre, hogy az európai társadalmak – és mindenekelőtt a leginkább tönkretett, a legpusztítóbb agymosáson átesett német társadalom – magukhoz térjenek a szemünk előtt tovatűnő jóléti állam Csipkerózsika-álmából!

Itt az ideje, hogy az európai társadalmak eldöntsék végre, meddig tűrik, hogy a simone petersek túszul ejtsék őket, és biztonságukat, jövőjüket, életüket feláldozzák a politikai korrektség elmebetegségéért!

Simone Peters és a hozzá hasonló gazemberek a lehető legközvetlenebbül és legegyértelműbben felelősek minden Európában bekövetkezett és ezután bekövetkező terrorcselekményért!

Azt kell sürgősen eldönteniük az európai társadalmaknak, meddig hajlandók eltűrni Simone Peters és a hozzá hasonló gazemberek részvételét a közéletben!

Az európai lányok és asszonyok megerőszakolására, kirablására, esetleg megölésére gyülekező észak-afrikaiak pedig akkor is „nafrik”, ha Simone Peters és a hozzá hasonló gazemberek „gyöngyharmatnak”, esetleg „arany kicsi bazsarózsámnak” szeretik őket szólítani!

Legyen végre „kuss!” a simone peterseknek, és tegyünk rendet Európában! Ezen múlik ugyanis minden!

Bayer Zsolt – www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »