Bayer Zsolt: Nem elég…

Na, most itt van ez a szaúdi milliárdos, ez a Mr. Pharaon.

Felettébb egy veszélyes haramia lehet az úr, nagy betyár, lótolvaj, adót is kerül, terrort is támogat, és maga a fényességes FBI körözi, ami komoly dolog.

És most itt vagyunk mi, magyarok, illetve egészen pontosan itt van a magyarok kormánya, amely olyan egy tehetetlen, teszetosza kormány, hogy hagyta kicsúszni kezei közül ezt a haramiát, aki jön-megy itt minálunk, sőt ad-vesz, üzletel, szüreti napokon tünedezik fel, és senki nem térdepelt a hátára, verte bilincsbe, nem jöttek érte a zsandárok, hogy elvigyék, aztán átadják a fényességes Porta (Egyesült Államok) valamelyik defterdárjának vagy janicsárjának, hogy győzedelmeskedjék végre a nagy fene igazság.

Van is ám botrány, a fényességes Porta (Egyesült Államok) honi fanariótái, kitartottjai nem győzik verni a harci dobot, hogy micsoda egy méltánytalanság esett itten, hallatlan.

Utazgat itt ez a Pharaon, belenyal a mézízű sörbetünkbe, és semmi szigor. Pedig – mondom – maga az FBI!

A fényességes Porta (Egyesült Államok) farizeusai még azt is kiderítették, hogy ez a Pharaon a nyáron együtt ringatózott valamelyik adriai kikötőben Mészáros Lőrinccel, mármint ezt nem úgy kell érteni, hogy ők ketten perszonálisan ringatóztak a kikötőben, az túl pikáns lett volna, hanem a hajóik (luxusjachtok) ringatóztak együtt egy kikötőben. S ez – lássuk be! – hallatlan…

Szerintem hamarosan ki fog derülni, hogy Pharaon egy bolygón él Lázárral, és egy univerzumban Orbánnal, ami szintúgy különös egybeesés, és bizony kérdéseket vet fel.

De ameddig ezek a kérdések és felfedezések megérkeznek hozzánk az FBI és a CIA valamelyik irodájából, hogy idehaza független újságírói kérdésekké és „kutatómunkává” változzanak, addig tegyünk fel mi is néhány érdekes kérdést. (A mi érdekes kérdéseink természetesen az orosz titkosszolgálat valamelyik irodájából érkeztek hozzánk, egészen pontosan hozzám, hogy teljesen kerek legyen a kép, ne zavarjon sehol valami szöglet…)

Szóval:

1.: Ez a Pharaon haramia ezek szerint a nyáron egy kikötőben ringatózott Mészáros Lőrinccel (tisztáztuk, hogyan kell ezt érteni). Horvátország szintúgy uniós tagállam. Ebből következően Horvátországban is azonnal rá kellett volna térdepelni a haramia hátára, és el kellett volna vigyék a zsandárok, hogy átadják valamelyik horvátországi ágensnek (Porta, Egyesült Államok).

Miért nem történt ez meg? Ha nem történt meg, akkor a horvátok miért nincsenek számon kérve? A számonkérés egyéb politikai együttállások miatt kizárólag nekünk jár?

Hírdetés

2.: A legutóbbi Kormányinfón Lázár miniszter kifejtette, hogy ez a Pharaon vízumot kért mitőlünk két évvel ezelőtt valahol Bejrútban, ha jól emlékszem. Az éber és figyelmes magyar hatóságok pedig feltették a kérdést a mindig bátor, igazságos, izmos Amerika kapitánynak, hogy akkor most ez a Pharaon haramia-e vagy nem haramia.

A mindig bátor, igazságos, izmos Amerika kapitány pedig éppen két évig a fenséges füle botját sem mozgatta, és annyit válaszolt erre a kérdésre, amennyit én vagy a kedves olvasó.

Felmerül akkor, hogy a mindig éber és figyelmes magyar hatóságoknak honnan a búbánatos, ótvaros lópikulából kellett volna kitalálniuk, hogy éppen egy haramia kéretőzik befelé a szép országba.

De a mindig éber és figyelmes magyar hatóságok amúgy az EU szeretve tisztelt országainak sokaságát is megkérdezték, éreznek-e zavart az erőben, ha Pharaon belép az EU felettébb virányos és tágas tereibe.

Senki, de senki nem jelezte, hogy igen, ez esetben zavar fog támadni az erőben. Ellenben például a németek azt jelezték, hogy szerintük speciel jöhet a Pharaon ninja, nincsen vele semmi baj.

Hát akkor most, így két évvel később, amikor ez a Pharaon itt utazgat ide-oda, megjárta már a kies Magyarhont, a kies Horváthont is minimum, és még ki tudja, hány országot, szóval akkor most hirtelen miért is kezdenek el bennünket csesztetni ővele?

Nincs itt valami büdösség, kérem szépen?

Ez tényleg nem valami amerikai titkosszolgálati játszma?

Amúgy pedig. Volt már a fényességes Porta (Egyesült Államok) jó barátja és szövetségese Oszama bin Laden is, meg Szaddám Huszein is, meg az al-Kaida is, kiképezte már a CIA példának okáért az Oszamát is, csókolgatta az amerikai elnök Huszeint akkor, amikor még volt vegyi fegyvere és használta is a kurdok ellen, de akkor ez nem számított.

Úgyhogy nincs kizárva, ez a Pharaon két éve még a Porta ügynöke volt, csak időközben leszarta valahol a kalapács nyelét. De ha ügyes, jövő héten megint bekerül a kegybe, csak nehogy akkor tartóztassuk le, mert akkor meg bevonulnak az amerikai tengerészgyalogosok, hogy kiszabadítsák a Gyorskocsi utcából ezt a derék embert.

Sose lehet tudni.

Elég arra gondolni, hogy a Porta (Egyesült Államok) legfőbb szövetségese éppen Szaúd-Arábia, ahol semmi gond nincs a demokráciával. A másik mintaállam pedig mostanában Románia, ahol a kisebbségi jogok is pöpecek, sehol semmi kivetnivaló.

El is készült menet közben a Porta (Egyesült Államok) új jelszava: NEM ELÉG HÜLYÉNEK ÉS GAZEMBERNEK LENNI, ANNAK IS KELL LÁTSZANI!

Sikerült…

Bayer Zsolt – www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »