Bayer Zsolt: Végre valaki megint kimondja

Olasz érsek: mindenki muszlim lesz Európában a hülyeségünk miatt.

A katolikus egyház egyik fontos vezetője arra figyelmeztet, hogy Olaszországban hamarosan mindenki muszlim vallású lesz az ország hülyesége miatt. – írja a Daily Mail.

Carlo Liberati érsek azt mondta, hogy az Európába bevándorló muzulmánok növekvő száma, valamint a növekvő szekularizmus oda vezet, hogy az iszlám lesz a kontinens első számú vallása.

10 éven belül mindannyian muszlimok leszünk a saját hülyeségünk miatt. Olaszország és Európa pogány, ateista módon él, olyan törvényeket hoznak, amelyek Isten ellen valók, és olyan hagyományok születnek, amelyek a pogány világképbe illeszkednek. Mindez a vallási és erkölcsi hanyatlás az iszlámnak kedvez.”

Hírdetés

Olaszország a muszlim bevándorlók elsődleges céljává vált. Az elmúlt két évben 330 ezer bevándorló érkezett Afrikából, a Közel-Keletről és Ázsiából. Az országban tartózkodó muszlimok száma drasztikusan megemelkedett. Míg az 1970-es években körülbelül 2000 iszlám vallású ember élt Olaszországban, számuk jelenleg 2 millióra tehető.

A hivatalos statisztikai adatok szerint 2015. január 1-ig 5,014,437 külföldi élt Olaszországban. Ez csaknem 100 ezer fővel több, mint egy évvel korábban. Liberati szerint a bevándorlók, beleértve a kelet-európaiakat és a románokat, a jobb élet reményében érkeznek az országba, és ez már az olaszok életminőségét veszélyezteti. Az érsek szerint az olasz politikusoknak őket kellene előtérbe helyezni. Liberati szerint nincs értelme segíteni a városban kóborló bevándorlóknak, mivel így csak koldus-hálózatok jönnek létre. Ezzel ráadásul csak bátorítjuk ezt a fajta viselkedést és hozzászoktatjuk őket.” (888) 

Igen. Pontosan erről van szó. S ebből az is következik, hogy ideje megszabadulnunk mindazoktól, akik ezt az öngyilkos politikát Európára kényszerítik.

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »