Bernd Storck: Nem lepett meg, hogy maradhattam a vereség után

Bernd Storck: Nem lepett meg, hogy maradhattam a vereség után

„Tanulnunk kell az andorrai vereségből, hogy még erősebben térjünk vissza, mint amilyenek előtte voltunk” – mondta Bernd Storck a Magyar Időknek adott interjújában.

A futballkapitány elárulta: nem lepte meg, hogy maradhatott a posztján. „A közös célunkon az andorrai vereség sem változtatott, továbbra is a magyar futball fejlesztéséért dolgozunk” – fogalmazott. Kiemelte, hogy a jövőre kell koncentrálni, mert „nem lenne jó, ha egy rosszul sikerült meccs miatt mindent eldobnánk, amit eddig felépítettünk”.

http://mno.hu/

„Ne kritizáljuk az Andorrában pályára lépett összes fiatal játékost. Ne mondjuk, hogy nem képviselnek minőséget. Én nem kommunikáltam látványosan a sajtóban, hogy milyen sok sérültünk van, mert nem akartam azt az érzetet kelteni a fiatalokban, hogy csak azért kaptak meghívót, mert a többiek sérültek. És most sem kifogásként, pusztán egyszerű tényként említem a sok sérültet. De lássunk tisztán: tíz játékosunk nem volt bevethető állapotban, megállapodtam néhány klubedzővel bizonyos futballisták szerepeltetéséről” – fűzte hozzá.

Bernd Storck az interjúban mindemellett azt mondta:

Tudja, hogy vannak dolgok, amiket másképp kell csinálniuk. „Biztos, hogy labdavesztés után sokkal egységesebbnek kell lennünk, és sokkal koncentráltabban kell védekeznünk. Ha nálunk van a labda, akkor bátran kell kialakítanunk a helyzeteket” – vélekedett.Csütörtökön hívta Nikolics Nemanja edzője, és megkérte, hogy ezúttal ne hívja meg Nikolicsot. „Niko menedzsere nem volt fair, amikor a kimaradásáról beszélt, hiszen tudta, a játékossal megegyeztem abban, hogy nem hívom be a válogatottba. Háromszor is beszéltünk erről” – emelte ki.„Dzsudzsák Balázsnak csak az arab klubja, az al-Vahda tudta kielégíteni a fizetési igényeit, és Guzmics Richárd sem azért ment Kínába, mert ez volt a gyerekkori álma. Itt senki sem adta volna meg nekik azt a pénzt, amit ott megkereshetnek.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »