Bővítené járatait a török légitársaság Kassán

Bővítené járatait a török légitársaság Kassán

Sikeres a Turkish Airlines és a kassai reptér alig több mint 1 éves együttmûködése.

Bõvíteni akarja járatait a Török Légitársaság Kassán. 2016. június közepén indította elsõ útját, akkor heti 3 alkalommal lehetett igénybe venni a Kassa-Isztanbul közti járatokat. Napjainkban heti 4 alkalommal repül a társaság ezen a vonalon. Egy év alatt több mint 20 ezer utast jegyeztek a légitársaság járatain, nagy sikernek könyveli ezt el a világ legtöbb pontjára járatokat indító Turkish Airlines.

A biznisz osztályon felszolgált ételek kóstolóját tartották a Kassai Repülõtéren. Ezzel is népszerûsíteni kívánja a Török Légitársaság a járatait. Egy légiközlekedési szakportál felmérése szerint az utasok a felszolgálást a világ legjobbjának ítélték a Turkish Airlines járatainak biznisz osztályán. Ez ma már a Kassa-Isztanbul között utazók részére is elérhetõ.

 „Be szeretnénk mutatni a járatainkat nemcsak a helyieknek, de a környezõ városok lakosainak is, hisz a Török Légitársasággal eljuthatnak a világ számos pontjára”-  mondta a török légitársaság kassai menedzsere, Ömer Saka.

Juraj Tóth, a Kassai Repülõtér marketing menedzsere azt hangsúlyozta, hogy egy légtársaságnak az a legideálisabb, ha naponta 2x indul egy-egy járata. „Ebben az esetben lehet csak igazán kihasználni azt a gazdag kínálatot, ahova átszállással el lehet jutni. Persze, azzal, hogy a kassai régió európai viszonylatban kisebb, itt lépésekben bõvülnek a járatok. Eleinte 3-szor repült a légitársaság Kassa-Isztanbul között, most 4-nél tartunk. Két éven belül reméljük, naponta indulnak majd járatok.”


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »