Brutális részletek derültek ki az észak-koreai rendszerről

Brutális részletek derültek ki az észak-koreai rendszerről

A 26 éves nő Hee Yeon Lim álnéven nyilatkozott a lapnak, Phenjanban nőtt fel, az apja magas rangú tábornok volt Észak-Koreában, az ő halála után disszidált, mindenkit megvesztegetve tudott Szöulba menekülni.

Kezeljük fenntartásokkal az állításokat, de számos érdekes és kegyetlen részletet árult el a rendszerről.

Kim Dzsongun állítólag fiatalokat raboltat el iskolákból, hogy aztán szexrabszolgává tegye őket. Valamiért kiválasztási szempont, hogy egyenes lábaik legyenek, ha megunja őket, hozzámehetnek egy magas rangú tiszthez.

Habzsi-dőzsi

A diktátor szeret lakomákat tartani, egyik kedvenc étele a madárfészek-leves, ez egy ritka kínai különlegesség, fecskenyál is található benne. Emellett szereti a kaviárt is.

Kivégzések

Kim Dzsongun kötelezővé teszi a magas rangú vezetőknek, hogy végignézzék a kivégzéseket. Ez onnan eredhet, hogy neki gyerekként kellett látnia egy 11 tagú zenekar kivégzését, akiket kikötöztek és légvédelmi eszközökkel lőtték szét őket, a maradványaikon egy tank is áthajtott.

Kultusz

Hírdetés

A nép agyában próbálja elültetni, hogy ő egy sebezhetetlen isten. Több száz titkos luxusbunkere van, így szinte lehetetlen kideríteni, hogy éppen hol rejtőzködik.

Az állami narratíva szerint Kim Dzsongun hét éves kora előtt már tapasztalt hajós és mesterlövész volt.

Hogyan éltek ők?

Hee Yeon Lim elismerte, hogy ők kivételezett helyzetben éltek. Ikerházban lakhattak egy csendes környéken, mindenhova autóval mentek. Az iskolába is egy állami, kínai gyártmányú terepjáróval vitték őket. Az viszont elvárás, hogy nem szabad megkérdőjelezni az aktuális vezetőt és a rezsimet.

Az ő családja japán-koreai származású, ezért elsősorban a japán konyha ételeit fogyasztották otthon, ezeket az apja által kapott megvesztegetési pénzből vették.

Apja halála után embercsempészek segítségével disszidáltak, több millió forintnyi kenőpénzt fizetve. 20 óra alatt mikrobusszal jutottak Kínába, onnan Laoszon keresztül Dél-Koreába. A szöuli hírszerzés három hónapig vizsgálta őket.

Lesz háború?

A nő szerint Phenjan azért fenyegetőzik háborúval, mert sarokba szorítva érzi magát, ha vége lesz a rezsimnek, a diktátor nem tud hova menekülni. Rakétaindításkor az apjának katonai egyenruhában kellett aludnia, hátha kitör a háború.

19 évesen őt is kivették hat hónapra az iskolából, napi 12 órás gyakorlatozásra küldték, hogy szerepelhessen az egyik katonai parádén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »