Csak azért nem írjuk le, szerintünk miért vezetett így műsort Demcsák Zsuzsa, mert nem akarunk pert

Csak azért nem írjuk le, szerintünk miért vezetett így műsort Demcsák Zsuzsa, mert nem akarunk pert

A műsorvezetőnek már a felvezető szöveggel is meggyűlt a baja. Kiderült milyen remekül alkalmas lenne közúti ellenőrzéseknél a szonda bedöglése esetén a

„kvótakereset”

kifejezés kimondatása a vizsgált delikvenssel. Nem könnyű szó. 

A beszélgetés egy pontján egy pillanatra rezgett a léc, hogy Szanyi kapitány viszi el a show-t, amikor azt találta mondani: „a nemzetközi megfigyelők világosan leírták”, hogy a 2014-es választások „nem feleltek meg a demokratikus választás igényeinek, és ezért van olyan kevés szocialista képviselő az Országgyűlésben. Ám Demcsák ügyelt rá, hogy ne az MSZP-s politikusnak legyen kellemetlen a helyzet. Megpróbálta feltenni azt az egyébként valóban felmerülő kérdést, hogy, ha a Magyarországon nincsenek szabad választások, akkor talán maga Szanyi is illegitim módon ült az EP-ben? Nos, ez így sikerült:

Hírdetés

Az interjúra a koronát az tette fel, amikor a műsorvezető a letelepedési kötvények kapcsán Oroszlán Szonját lealázó naiva alakítást villantott meg.

Egyébként érdemes megtekinteni az egész interjút, amelyben nem csak Demcsák Zsuzsa teljesítménye, de Szanyi Tibor heroikus küzdelme – illetve ennek kivetülése az arcára – is felejthetetlen élményt nyújt. 

Én azt hiszem, e médiatörténeti súlyú pillanatokat már csak egy Demcsák-Kunhalmi duó tudná überelni. Tűkön ülve várom. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »