Cuki karkötő terroristák ellen!

Cuki karkötő terroristák ellen!

Aki rendes demokrata és europer, idén Kölnbe menjen szilveszterezni! A város liberális vezetése ugyanis a tolerancia jegyében több tízezer „Tisztelet” feliratú fluoreszkáló karkötővel száll szembe az erőszakoskodó migránsokkal. Ha ezt a Kedves Olvasó nem tekinti kellő garanciának a biztonságos ünneplésre, akkor nem igazi píszí ember, és kiírja magát a civilizált Európából!

Dzsamal al-Hamádi, Kölnbe szakadt első generációs líbiai embercsempész és hobbi-tömeggyilkos boldogan hallgatta a tévében a város polgármesterét. Henriette Reker már tavaly májusban belopta a szívébe magát, amikor egy menekült-csónakból készült oltárt avattatott fel a Dóm előtt. Ott, ahol alig néhány hónappal korábban, 2015. december 15-én több ezer migráns tombolt, lopott, nőket zaklatott és erőszakolt. Dzsamal már akkor sejtette, ez a derék liberális asszonyka még nagy hasznára lesz az üzletének. 

Ez a mostani kölni tolerancia-üzenet egyébként is pont jókor jött. Ugyanis a németországi migráns-importban egyre nagyobb volt a konkurencia, az állami segély, lakás benne volt a fapados ellátásban – extrákat kellett nyújtani a jobb ügyfeleknek. S mi lehetne vonzóbb egy jó szilveszteri programnál a „szabadság és nyitottság városában”? Amit még reklámozni sem kell különösebben, annyira jól bepromózták a projektet két éve.

Persze, most pár tucat térfigyelő kamerával többet szereltett fel az önkormányzat, katonából és rendőrből is több lesz – de mi az az ingyenes „Respect” feliratú amulettekhez képest? Reker polgármester asszony szerint, aki felveszi a „Tisztelet” feliratú fluoreszkáló szilikon karszalagot, máris megtisztul. Aki ilyet visel, az nem erőszakoskodik, nem szólít le nőket, sőt, a téli hideg ellenére is mimózákat ültet a közparkokban.

Kell ennél jobb VIP-belépő a derék migránsnak a szilveszteri karneválra? Hiszen ha ilyet lát rajta a rendőr, tisztelegni fog, és a katona is kedves kis csínynek tekinti a handzsár viselését. Egy „Tisztelet” karszalaggal ráadásul nyelvismeret nélkül is lehet „csajozni”: ha látsz valakin hasonlót, világos, hogy nyíltszívű és toleráns, megérti, ha a szoknyája alatt kezded az ismerkedést.

Ha meg mégis rendőrért kiált, elég boci képet vágni, és a csodatévő liberális talizmán mellé felmutatni egy igazoló papírt arról, hogy beiratkoztak egy, a szexuális zaklatás problémáját megvilágító nonprofit kurzusra. Allahnak hála a németek nyitottságáért!

Tisztelet-karszalaggal robbantgatni is könnyebben lehet: az ember bátran öltözhet Oszama bin-Ladennek vagy ISIS-harcosnak, tolerancia-jelvénnyel ez is csak szilveszteri jelmeznek látszik. A bombát meg majd behozza a cuki cappuccino-csemete, az embercsempész szakmában ilyenből mindig nagy a választék.

Hírdetés

A karszalagokhoz ráadásul könnyű hozzájutni, Reker asszony már most tizenötezret kiosztott a jogvédők, szociális munkások és menekült-segítők között. Ezt a tételt akár egy az egyben átvehetik, úgyis el kell menni hozzájuk a migrációra ösztönző szórólapokért.

Ha a tizenötezer karkötő elfogy, a város készíttet újakat, sőt állítólag már meg is rendelte az utánpótlást. Hiszen szilveszter múltán is fel lehet őket használni egyfajta biztonsági garancia-belépőként futballmeccseken, zenei fesztiválokon.

Mert aki ilyet hord, az csak rendes, píszí-ember lehet, egy Tisztelet-karszalagos polgárt ellenőrizni is tiszteletlenség lenne!

Irány tehát a kölni forgatag! Hiszen ki ne érezné magát otthon egy ilyen mindenre nyitott, europer környezetben? Meg aztán mit veszíthet? Utóbbi kérdést azért megfontolásra javasolnám.   

Willkommen in Köln! Várják Önt Henriette Rekel, Dzsamal al-Hamádi, és a demokraták igaz közössége!

Fotó: ps-montázs

Máté T. Gyula – http://matete.pestisracok.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »