Deutsch: Jeszenszky politikailag elbutul

Deutsch: Jeszenszky politikailag elbutul

A Fidesz európai parlamenti képviselője Bod Péter Ákos volt jegybankelnököt és Mellár Tamást is a feltűnési viszketegségben szenvedők közé sorolja.

Jeszenszky Géza a politikai elbutulás állapotában van, frázisokat pufogtat, hogy elnyerje a szociálliberális média elismerő véleményét – reagált Deutsch Tamás az Antall-kormány egykori külügyminiszterének nyilatkozatára. A Fidesz európai parlamenti képviselője Bod Péter Ákos volt jegybankelnököt és Mellár Tamást is a feltűnési viszketegségben szenvedők közé sorolja.

 „Még a feltűnési viszketegséget is értem, még azt is értem, hogy hosszú időn keresztül olyan politikai, közéleti szereplő volt, aki a szociálliberális médiától sokat kapott és lehet, hogy a pályafutása végén szeretne olyat mondani, amivel kapcsolatban pozitív, elismerő véleményeket kap a média ezen részétől, lelke rajta. Teljesen megalapozatlanok és  frázispufogtatóak azok  nyilatkozatok, amelyeket az elmúlt hónapokban tesz, de hát láthatóan bejött és ez egy széles tábor. Bod Péter Ákos is ugyanebben az éllapotban van, Mellár Tamás is ugyanebben az állapotban van. Remélem, amikor én annyi idős leszek mint ők, nem kerülök ebbe az állapotba” – mondta a fideszes politikus.

Hírdetés

Jeszenszky Géza szerint nincs Soros-terv

Lebecsüli a magyar választók intelligenciáját a Fidesz, ezért beszél az úgynevezett Soros-tervről – mondta a Magyar Nemzetnek Jeszenszky Géza, aki önmagát nem tartja bevándorláspártinak, és az amerikai üzletembert sem kedveli.

Az Antall-kormány egykori külügyminisztere a lapnak adott interjúban azt mondta: a kormánypártok bevándorlásellenes kampányát tragikomikusnak tartja, mert miközben a migránsokkal riogatnak, több mint tízezer gazdag bevándorlót – köztük bűnözőket is – beengedtek Magyarországra a letelepedési kötvényekkel.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »