Döbbenetes: ilyen egy potenciális terroristajelölt élő adásban – VIDEÓ

Döbbenetes: ilyen egy potenciális terroristajelölt élő adásban – VIDEÓ

Svédországban a Mersz-e kérdezni? című betelefonálós műsorban fejtette ki nézeteit, egy szélsőséges iszlám fanatikus. Vajon hány terrorcselekménnyel kell még számolnunk Európában, ha már ilyen nyíltan is vállalják magukat ezek a vademberek? 

A sorozatos terrortámadások és az egyre szélsőségesebb muzulmán megnyilvánulások után is folytatná kényszerbetelepítését a liberális európai elit. Mondjuk ki, döbbenetes ami ma Európában folyik!

A betelefonáló muszlim szerint teljesen rendben van, hogy a svédek pénzén él, de közben el akarja foglalni az országot, és megölni a hitetleneket. Szerinte egyébként az meg nem a svédek, hanem Allah pénze, amit juttatásként kap. A szélsőséges muszlim szerint amit az ISIS csinál az teljesen rendben van, és ő is harcol a svédek ellen. Szerinte Allah kegyelemből öl és a terroristák az ő parancsát követik.

Hírdetés

A műsorvezető, Rachid egy marokkói muszlim imám fiaként látta meg a napvilágot, a II. Hassan Főiskolán tanult közgazdaságot és számítástechnikát. Később összehasonlító vallástudományból is diplomát szerzett. 1990-ben fordult a kereszténység felé, és ajánlotta föl életét Krisztusnak. Rachid meggyőződése, hogy mivel a Korán egy régi, dialektikus arab nyelven íródott, tulajdonképpen a 80 milliós arab világ nem is igazán van vele tisztában, mit tartalmaz. Véleménye szerint, ha pontosan lefordítanák, az arab embereknek felnyílna a szemük. Rachid 2005 óta tartja rendszeresen a 90 perces, Mersz-e kérdezni? című betelefonálós műsorát, ahol a muszlim hívők kérdezhetik őt a keresztény és a muszlim vallásról – írja a PestiSrácok.

– mondta a telefonbeszélgetés végén a műsorvezető, majd még megjegyzik a műsor végén, hogy:

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »