Dózsa úti ámokfutás: újabb részlet derült ki a halálos tömegbalesetről

Dózsa úti ámokfutás: újabb részlet derült ki a halálos tömegbalesetről

A balesetben két férfi vesztette életét: egyikük a Citroenben ült, a másikuk a buszmegállóban várakozott. A rendőrség szerint azonban másként történt az eset.

Egy hete hétfő délután történt az a tömegbaleset, ami két halálos áldozatot követelt Budapesten, a Dózsa György úton. Az eddigi információk szerint egy hófehér Mercedes kabrió egy Citroennek ütközött neki, ami az ütközéstől az ott lévő buszmegállóba csapódott. Egy ember a helyszínen életét vesztette, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban sem tudták megmenteni az életét.

Hírdetés

Az eddigi hírek arról szóltak, hogy az egyik halálos áldozat a Citroenben ült, a másikuk pedig a megállóban várakozott. Az ATV információi szerint azonban nem így történt: mindketten a Citroenben ültek a becsapódás pillanatában, vagyis az egyikük az ütközés erejétől repült ki a megállóba. Az információt a BRFK Kommunikációs Osztálya is megerősítette.

A baleset harmadik sérültje, akinek jelenleg is az életéért küzdenek a kórházban, szintén a Citroen utasa volt.

A tragédia után nem sokkal kiderült, a Mercedes kabriót a kecskeméti maffiaper egyik egykori vádlottja vezette, amit fél órával az eset előtt vett a sofőr. A gazember egy nappal az eset után megszólalt, és tagadta a gyorshajtást.

(HVG nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »