Dr. Moreau és a Szovjetamerika

Dr. Moreau és a Szovjetamerika

Nem tudjuk eldönteni őszinte szívvel azt, hogy az Obama-féle Angszoc ennyire gonosz vagy tényleg csupán arról lehet szó, hogy Amerikában konkrétan a Komáromy Gergő-féle funkcionális idióták kerültek hatalom közelbe, és megvannak az eszközeik a vegánköztársasághoz hasonló elborult ötleteik állami szintű megvalósításához.

Bármelyik is az igaz, ezekhez képest is sikerült szintet lépni megint. Ha a közel keleti folyamatokat nézzük, Obamáról simán elhisszük, van annyira hülye, hogy beveszi ezt a „demokrácia-export” dumát saját magáról, és tényleg „naivan” akart boldogságot vinni a csúnyagonosz Kadhafi és Aszad által sanyargatott népek életébe. A baj mindig az, hogy ott van egy Hillary Clinton mellette, akinek a Bengáziban végrehajtott „érdekes” tettei beárnyékolják ezt a propaganda-narratívát.

Rég elveszítettük a jóhiszeműségünket az amcsi baloldallal szemben, sőt, lassan jobban tartunk már tőlük, mint saját baloldalunktól. Vagy egykor a kései Szovjetunió strandpapucsos, elhízott kommunistáitól. A globális kulturkampf során mind nyelvezetükben, mind viselkedésükben egyre kísértetiesebben hasonlítanak a „demokratikus szocializmus” lukácsi ideájának megszállott szadeszosaira, ami mellé a vén Gyuri nyílt társadalmaepeömlése azért társult, hogy fokozza az elviselhetetlenséget.

A „megszállások finom áttétei” révén Amerika egyre szovjetebb tempóba kapcsol.

Pont úgy kezeli és irányítja a „szabad liberális demokráciák nagy családját”, mint tették az oroszok a „második világ szocialista demokráciáival”. Nekik nem tetsző fordulatokat meghekkelnek, rezsimeket állítanak és buktatnak, esetenként nyílt katonai beavatkozással vagy csak „Moszkvából jött telefonhívások” révén. Mindezt persze tagadják, képesek legdurvább beavatkozást is a beléjük szerelmes sajtó (vö: hasznos idióták) segítségével forradalmakká, civil mozgalmakká maszkírozni, magukat meg a Majdanon pogácsát osztogató amcsi anyukák, csillogó szemű huszonéves aktivisták szerepében felmutatni.

Ugyanígy van naiv, szépelgő, de még úgy is idióta mázzal lefestve a Buzisugárvető, amelynek a kezelőállásában mondjuk a zsúrpubi kanadai Trudeau egész jól mutat. Soros Gyuri bával a ravasznál persze rögtön látható, hogy nincs itt szó szegény elnyomott transzkutyákról, leszbikről vagy tetszőleges betűvel jelzett, dekonstruktív módszerrel legyártott három-öt fős nemi identitásokról, hanem az Angszoc ezáltal végzi ki a neki ellenálló hagyományos családot. Az angszoc balos logikája mentén haladva jutunk el az otthon felpofozott anyukák tragédiájától a sikítozó, baszatlan feministák tombolásáig, így jutunk el a megesett leányok és súlyos komplikációk okozta abortuszok erkölcsi dilemmáitól a nyílt, legalizált emberi szervtenyésztésig és kereskedelemig. Ha tehát az ő szájukból hangzik el a „stem cell research”, azaz „őssejtkutatás” szókapcsolat, hamar felkapjuk a fejünket. Mert miről is volt szó csütörtökön az unalmas sajtájon a Fehér Házban?

Hát arról, hogy az Obama adminisztráció egyik utolsó döntése az lesz, hogy megszüntet egy 2004-es rendelkezést, amit anno még a Bush érában hoztak meg, és amely tiltja, hogy az őssejtek kutatásakor az emberi génállományhoz hozzá lehessen nyúlni. A doksi hivatalos (itt van:https://s3.amazonaws.com/public-inspection.federalregister.gov/2016-18601.pdf ) és ebből azt olvashatjuk ki, a jogi blabla legyűrése után, hogy végső soron az NIH (National Institutes of Health) révén a kutatók létrehozhatnak úgynevezett „kimérákat”. Az meg azt jelenti, hogy állati embriókba ültethetnek emberi őssejteket, illetve fordítva: nevelhetnek állati embriókat emberi sejtek felhasználásával. Jól olvastuk, nem hülyéskedünk, le van írva: human-animal chimera research.

Hírdetés

Tehát Dr. Moreau szigete.

A „khiméra kutatás” célja, hogy az emberi intelligencia szerepét és természetét kutassa azáltal, hogy emberi agyszegmenseket „tenyésztenek bele” állatokba, ezzel próbálják feltérképezni, hogy miként is működik az emberi intelligencia, az agy mely területei miként befolyásolják a többit. Nem, ez nem egy elszállt Cronenberg sci-fi, ez nem az Alien sorozat, nem kamu, hanem konkrétan az Obama kormány azon van, hogy a Bush adminisztráció által az őssejtkutatásra rátett „IV. és V. kiegészítés” eltávolítása révén ezt a kutatást finanszírozza a központi költségvetés segítségével, tehát amerikai adófizetői pénzen!

És akkor megint gondoljunk bele ennek a realitásába! Obama ezt a tervét valószínűleg nem fogja tudni végigvinni a jelenlegi körülmények közt, hisz a szenátus és képviselőház többsége Republikánus. De Hillary győzelme, és a Repik jelenlegi szétesettsége révén jövőre minden változhat. Az amcsi legfelső bíróság összetétele már most átfordítható Scalia bíró halálát követően, itt is a most még meglévő Republikánus „fékek és egyensúlyok” gátolják a Demokratákat a változások végig erőszakolásában.

Gondoljunk bele: ősszel győz Hillary, egy lendülettel kiebrudalja az elnökválasztáson vesztes és egymásnak eső Republikánus többséget a Capitolium mindkét házából, majd kinevez egy elszállt legfelsőbb bírót (talán épp magát Obamát?) és egy legfelsőbb bírósági döntéssel megszüntetik a IV. és V. kiegészítést a vonatkozó törvényeken, és zöld utat ad annak, hogy létrehozzák a Prometheus fekete szörnyikéjét vagy farkasembereket tenyésztenek az amcsi hadseregbe.

Most azt hiszik viccelünk? Hogy ez nem lehetséges? Hogy bedőltünk a hoaxoknak? Vagy csak elszállt az agyunk, beindult a hógolyó? Lehet…. Ki tudja?


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »