Egészségmegőrzésre nevelő tábor Marosfőn – Fontos a testi-lelki egészség

Egészségmegőrzésre nevelő tábor Marosfőn – Fontos a testi-lelki egészség

Augusztus 18-20. között a Csíki Titánok Egyesülete a tehetséges fiatalok testi-lelki egészségmegőrzésre való nevelése érdekében szervezett tábort Marosfőn, amelyet Hargita Megye Tanácsa pályázati úton támogatott.

Az első nap Tulkos Romeo, nagyváradi szakember a fiatalok ambíciója, motivációja témakörben tartott előadást. A sok tapasztalattal rendelkező szakember hasznos ötleteket, tippeket adott a fiatalok motivációjával kapcsolatosan.

A második napon a meghívott Székely Dorottya dietetikus volt, aki hasznos szaktanácsokat adott a fiataloknak, mit és hogyan étkezzenek az egészségmegőrzésük érdekében.

A tábor harmadik napján Dombi Gyula sportoktató, többszörös országos bajnok és nemzetközi verseny győztese a mindennapi mozgás és sportolás fontosságáról tartott beszámolót a fiataloknak.

A fiatalok az együtt töltött napok alatt megtanulhatták mennyire fontos az egészséges életvitel és az egészséges táplálkozás. A Csíki Titánok Egyesülete köszönetét fejezi ki Hargita Megye Tanácsának a tábor létrejöttének támogatásáért. (közlemény)


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »