Egy hír és egy kérdés

Halálbüntetés? Hm? Vagy zabáltatjuk, aztán egyszer majd kiengedjük?

Meggyilkolta, majd megette ismerőse arcát egy ragasztózó tinédzser Sepsiszentgyörgyön

Egészen elképesztően brutális gyilkosság történt Sepsiszentgyörgyön. Egy 16 éves fiú előbb szétverte egy 21 éves férfi fejét, majd ivott a véréből, elvágta a nyakát, álkapocs-csontját nyelvestől és arcbőröstől levágta, hazavitte és evett belőle – írta meg a Hírmondó.ro.

Hírdetés

A közeli Hete településről származó áldozatot pénteken találták meg a sepsiszentgyörgyi állomási híd melletti csövek beton tartelemei közt. A zágoni illetőségű elkövetőt hamar sikerült azonosítani, a kegyetlen részletek viszont csak most lettek ismertek.

A lapnak nyilatkozó ügyész szerint egyértelmű, hogy a gyilkosságnak köze van a kábítószerkehez, a vádlott állítólag 7 éves kora óta napi rendszerességgel ragasztózott. A két fiatal a gyilkosság előtt 5 liter vodkát és 10 liter sört vásároltak, és azok után húzódtak be a híd alá, ogy a csendőrség megbírságolta őket közterületi alkoholfogyasztásért.

Ivás közben ragasztót is szívtak, majd – a vádlott vallomása szerint – veszekedni kezdtek, és ezután történt a brutális gyilkosság. Az ügyész szerint mindezt nevetve mesélte el.

A kannibalizmust a vádlott testvére is megerősítette, aki látta a hazavitt állkapcsot. Apjuknak is elmesélték a gyilkosságot, de ő „nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment”. A vádlott egyébként vallomástétel közben kihallgatóit fenyegette, többek közt azzal, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket.

Forrás: 444


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »