Elfoghatták a pécsi trafikrablót

Elfoghatták a pécsi trafikrablót

Elfoghatták a pécsi trafikrablót – derül ki a SzabadPécs cikkéből. A portál azt írja, a Huszár utcában szerdán elfogott, amúgy Szigeti úton élő férfit gyanúsítják azzal, hogy ő követte el a négy trafikrablásból álló sorozatot.

Az ügyben Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Szilágyi Attila, a bűnügyi osztály vezetője csütörtökön sajtótájékoztatót tart.

http://mno.hu/

Mi is beszámoltunk a négy pécsi trafikrablásról, amelyekkel kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy az ügyeket egyesítették, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik.

Június 7-én este egy Esztergár Lajos utcai trafikot rabolt ki egy maszkos férfi.Egy Petőfi Sándor utcai dohánybolt bevételét június 18-án este követelte fegyverrel egy maszkos ismeretlen.Augusztus 2-án este ismét az Esztergár utcai üzlet bevételével távozott egy férfi,és augusztus 14-én fegyverrel raboltak ki egy Szigeti úti dohányboltot.

A BMRFK az augusztus 2-i eset után 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, a feltételezett elkövetőről grafikát, a rablásokról pedig videókat tettek közzé.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »