Elfogták a Kálvin téri nőverőt

Elfogta a rendőrség azt a budapesti férfit, aki még május 11-én, a Kálvin téri aluljáróban bántalmazott egy járókelő nőt, azután, hogy belekötött egy helyi pizzázó eladójába.

A gyanúsított azért robbant, mert az eladó angolul szólt hozzá. „Mocskos migráns, ez az én hazám! Magyarország a magyaroké, te csótány, saját országomban nem vagyok turista” – üvöltötte a férfi, de dührohamának nem a pizzás fiú, egy járókelő esett áldozatul . A sértett később Facebook-oldalán számolt be a történtekről.

 „Odamentem hozzá, és megkértem, hogy ne beszéljen így a fiatalemberrel, olyan sok a turista Budapesten, biztos véletlenül nézte turistának. Erre az arc elkezd üvöltözni velem is, hogy »Húgyagyú liba, ez Magyarország!«, és ő magyar, a többire nem emlékszem. Fejelgetett felém, aztán pofán vágott, leesett a szemüvegen, arrébb rúgta, üvöltözött még, és elment. […] Éljen a gyűlöletpolitika, agymosás és uszítás” – írta bejegyzésében a megvert nő.

A rendőrség a történtek után és augusztus elején is fényképes körözést adott ki az eset után távozó gyanúsítottról, szerdán pedig azonosították is a feltételezett támadót: állampolgári bejelentés érkezett a BRFK-hoz, hogy a férfi egy ferencvárosi üzletben tartózkodik.

Hírdetés

A rendőrök még aznap délután, a Lónyay utcában elfogták az 59 éves gyanúsítottat, aki ellen garázdaság miatt indult eljárás. A BRFK kezdeményezi a férfi bíróság elé állítását is.

Joystickon mozgatott provokátor?

Németh Szilárd, egyébként „Nyavalyás provokációnak” nevezte a migránsgyűlölő garázdáról szóló hírt  – erről az ATV Start című műsorában beszélt.

…„bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár a szervezeteket nézzük, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond” – mondta a Kálvin téri erőszak mögött is Soros-összeesküvést sejtő Fidesz-alelnök.

Ha már mozgatórugókról van szó, a garázdaság több milliárd forintos költségvetésű gyűlöletpropaganda eredménye is lehet: 2015 szeptembere – a szerb–magyar határszakasz lezárása – óta a magyar lakosság alig láthatott saját szemmel menekültet, az ellenük és Brüsszel ellen uszító plakátokból viszont annál többet, a migráció szó mára pedig szinte a járvány szinonimájának tűnik a kormányzati kommunikációban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »