Elkezdődött a Strand Fesztivál

Elkezdődött a Strand Fesztivál

ZAMÁRDI. Idén már ötödik alkalommal rendezik meg augusztus 23. és 26. között a Strand Fesztivált Zamárdi szabadstrandján.

A rendezvényen olyan sztárok lépnek fel, mint például a Parov Stelar, a Bastille, John Newman, a hazai elõadók közül többek között a Halott Pénz, a Punnany Massif és az Irie Maffia is fellép.

A Strand Fesztivált, a tavalyi évhez hasonlóan idén is együtt rendezik meg B.My.Lake-kel, így egy idõpontban és egy helyen élvezhetik a látogatók az elektronikus és a rockosabb, alternatív dallamokat – hangsúlyozta Lobenwein Norbert fesztiválszervezõ.

A több tízezer látogatót nemcsak nagykoncertekkel várják, hanem különféle más programokkal is. Lesz például esti tábortûz, ahol négy-négy önként vállalkozó zenélhet majd a közönségnek, de egész napos vetélkedõket is tartanak Nagy Strand Kaland címmel, amely során többek között kincskereséssel és tutajépítéssel várják a vállalkozó kedvû fiatalokat, akik különféle sporteseményeken is részt vehetnek majd a négy nap alatt.   

Esténként a nagykoncertek mellett magyar dalszerzõk kisebb, akusztikus koncertekkel szórakoztatják a közönséget. Idei újdonság lesz a szabadtéri kertmozi, ahol a négy nap alatt négy magyar filmet láthat a közönség.   

Az M2 Petõfi TV-vel közösen meghirdetett pályázatára pedig olyan videobloggerek jelentkezését várják, akik elkészítik a Strand napi híradóját. A jelentkezés határideje augusztus 13.   

Lobenwein Norbert emlékeztetett arra, hogy a Strand Fesztivál az egyik legfiatalabb magyar fesztivál, amelyet öt évvel ezelõtt indítottak útjára a Petõfi Rádióval közösen.

Minden újdonságot és információt megtalálnak a Petõfi Live-on.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »