Elraboltak egy lányt Székelyudvarhelyről

Fényes nappal megragadtak, autóba tuszkoltak és elraboltak egy székelyudvarhelyi fiatal nőt szombaton az Orbán Balázs utcában – számol be Veres Réka a kronika.ro-n.

A két gyergyószéki tettest előzetes letartóztatásba helyezték erőszakos fogva tartás gyanúja miatt, majd hatvannapos hatósági felügyeletet szabott ki rájuk a bíróság. A Hargita megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton délután az 112-es sürgősségi hívószámra érkezett a hívás délután öt óra előtt tíz perccel a székelyudvarhelyi rendőrséghez, miszerint egy udvarhelyi fiatal nőt akarata ellenére autóba tuszkoltak, és Gyergyószentmiklós irányába vitték.

Hírdetés

A Hargita megyei rendőr-főkapitányság hétfői közleményében arról számolt be, hogy az elkövetőket Parajdon fogták el. Az elrabolt 23 éves székelyudvarhelyi lány, G. S. bűnvádi panaszából, valamint a rendőrségi nyomozás anyagából kiderült, hogy a lányt délután háromnegyed ötkor ragadták el, miközben ő az Orbán Balázs utcán sétált, majd a 21 éves gyergyóújfalui S. Z. autójába tuszkolták. Eközben a gyergyószentmiklósi, 41 éves G. J. a lány anyjával került szóváltásba, aki gyerekét próbálta menteni.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »