Ezek érdekelték Önöket a leginkább 2017-ben

Ezek érdekelték Önöket a leginkább 2017-ben

Olvasóink úgy tűnik nagyon szívükön viselik a vendéglátóegységek sorsát, főleg, ha azokat a nyár közepén szándékoznak bezárni, elvágva ezzel a hideg sörellátó központokat. Hetedik helyen végzett alábbi cikkünk:

Nagyot ment az idén Mirkóczki Ádám is, mikor a kormánypropagandára adott válaszul feljelentette Soros Györgyöt, hogy kiderüljön bűntetőjogilag megállja-e a helyét amiket a kormány állít. Már tudjuk mi lett a vége, de ez nem tartóztatja fel a Fideszt, hogy a valódi problémákról való figyelemelterelésre használja a magyar származású milliárdost. Gulyás Gergely épp ma nyugtatott meg mindenkit, hogy Soros a 2018-as kampányban is szerepelni fog.

Bűnügyi híreinkre is sokan kattintottak idén. Itt egy budapesti páros rendőrkézre kerítésében kértünk segítséget Önöktől:

Itt pedig a majálison késelőket kereste a rendőrség:

A két fiatal halálával járó Szentendrei úti baleset megrázott mindenkit. Az N1TV videójából kiderült, hogy a balesetet okozó kilétét azért hallgatták el, mert egy milliárdos család tagja.

Egy kis nosztalgiázás is belefért. Ön emlékszik még? Tesztelje magát, ha eddig még nem tette!

Kollégáink komoly elemzése a borsodi viszonyokról a második legtöbb kattintást érte idén. A térség olyan gazdasági, társadalmi és demográfiai válságban van, ami nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve.

Első helyen Havas Henrik hajtóvadászata végzett. Mindenki kíváncsi volt rá, hogy hova fut ki az újságíró-műsorvezető ellen indított boszorkányüldözés, amit amiatt indított a kormányzat, mert Havas könyvet írt az ellenzék legerősebb szereplőjéről, Vona Gáborról. 

Köszönjük, hogy 2017-ben minket olvastak. Ne törjék meg ezt a jó szokásukat és tartsanak velünk 2018-ban is.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »