Ezeknek a cigányoknak Soroksáron tetszettek meg a szamurájkardok

Ezeknek a cigányoknak Soroksáron tetszettek meg a szamurájkardok

A rendőrök keresik azt a két cigányt, akik Soroksáron egy Sommás utcai lakásból loptak, és bántalmazták a hazaérkező sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitánysága nyomozást folytat rablás bűntett gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves Horváth Tamás budapesti lakos ezidáig ismeretlen társával együtt 2017. december 28-án 14 óra 30 perc és 14 óra 40 perc között bement egy Budapest XXIII. kerület, Sommás utcai nyitva felejtett lakásba és onnan mobiltelefont, kézi szerszámokat és két darab dísz szamurájkardot lopott el.

A sértett a lakásában tetten érte a tolvajokat, akik közül az egyik férfi bántalmazta őt.

A nyomozók a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét beazonosították, társáról grafika készült.

Horváth Tamás 20 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

Ismeretlen társa 20 év körüli férfi, aki körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, barna hajú, és a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen és a grafikán látható személyeket felismeri, a tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – olvasható a rendőrségi közleményben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »