Ezúttal Rock Rádió néven indíthat zenei csatornát Gidófalvy Attila

Ezúttal Rock Rádió néven indíthat zenei csatornát Gidófalvy Attila

A Class FM berkeiből szivárgott ki, hogy Kovács Áron (42) és Kiss Orsolya (35) távoznak az adótól, ahol annak 2009-es indulása óta szerkesztettek és vezettek műsorokat. A Blikk információi szerint mindketten a Gidófalvy Attila (63) által gründolt Rock Rádió néven hamarosan induló kereskedelmi rádióhoz igazolnak.

Kiss Orsolya vasárnap, 2016 április 24-én lesz utoljára élő adásban, míg Kovács Áron április 30-án búcsúzik.


Remélhetőleg autentikusabb műsorvezetőkre is számít majd Gidó

A lap szerint a Juventus Rádió egykori programigazgatója, Kalácska Gábor (41) ragaszkodott hozzájuk, aki vezető szerepet tölthet be a keményebb hangzást népszerűsítő, és zömében magyar nyelvű rockdalokat sugárzó vállalkozásnál.

Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen lefedettséggel, és pontosan mikor indul a Rock Rádió, de Kovács Áron és Kiss Orsolya szerződtetése arra utal, hogy Gidófalvy Attila tőkeerős partnerekkel tűzi újra zászlajára a honi rockzenét népszerűsítő rádió ügyét. A Karthago billentyűse 16 éve kezdte a rockrádiózást, amikor a Pannon Rádiót megalapította. Ezt követte az Új Pannon Rádió, majd a Best of Rock Fm, amelytől 2012-ben vonta meg a hatóság a sugárzási engedélyt, mert 3,5 milliós hátralékukat nem fizették be a határidőre.

Gidó nem adta fel, hisz igény bizony lenne a "keményebb húrokat megpengető" rádióadóra.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »