Felajánlotta szolgálatait Simicskának az MSZP

Molnár Gyula pártelnök nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait Simicska Lajosnak a kormány leváltása érdekében. Közben Vona Gábor kifejezésre juttatta, hogy szimpatizál Pogátsa Zoltán közgazdász nézeteivel, akit Botka László árnyékkormánya tagjaként ismert el – írja a Magyar Idők.

A lap azt írja: a szocialisták elnöke, Molnár Gyula szerdán nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait a Jobbik mögött álló Simicska Lajosnak, amikor arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy a Fidesz 2010-es hirdetései miatt tenne feljelentést az oligarcha egyik cége.

Molnár Gyula azt mondta, hogy az MSZP ebben az ügyben egy hónapja feljelentést tett,  most pedig feljelentéskiegészítéssel élnek majd, és felszólítják Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy ne azt nézze, a feljelentésben milyen nevek szerepelnek, hanem azt, hogy a költségvetési csalás bűncselekmény.

Az MSZP elnöke azt is mondta, hogy mindennek az az üzenete a politikusok számára, hogy Simicska Lajos készen áll arra, hogy akár a saját megvádolása árán is leváltsa ezt a hatalmat – olvasható a Magyar Időkben.

„Ebben, azt gondolom, mi segíteni fogunk neki, a politikai részét mi vállaljuk, ő pedig szállítsa hozzá nekünk a muníciót, mi készen állunk arra, hogy ezt a politikában képviseljük” – fogalmazott Molnár Gyula.

Vona Pogátsát méltatta

Mindeközben Vona Gábor, a Jobbik elnöke Facebook-bejegyzésben méltatta Pogátsa Zoltánt.

The post Felajánlotta szolgálatait Simicskának az MSZP appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »