Felváltva és egyszerre erőszakolták a migránsok a magyar nőt

Felváltva és egyszerre erőszakolták a migránsok a magyar nőt

Németországban még 2016. augisztusában – írja a DailyMail. A bírósági tárgyaláson elhangzott, a támadók az áldozat mobiltelefonjával azt is filmre vették, ahogy megütik, megrúgják és a hajánál fogva ráncigálják az áldozatot. 

A DailyMail arról ír, a bírósági tárgyaláson a könnyeivel küszködő magyar áldozat arról számolt be, hogy három migráns megtámadta, majd összesen kilenc alkalommal erőszakolta meg, miközben hazafelé tartott egy Mühlhausen-i vásárról. A portál beszámolója szerint a támadás még 2016. augusztusában történt. A magyar áldozat a bíróságon elmondta, a támadók ellopták a mobiltelefonját, és arra használták, hogy a brutális támadásukat filmre vegyék, azt, amint ütik, rúgják, és a hajánál fogva rángatják a sértettet. A nő elmondta, kénytelen volt elviselni a védekezés nélküli, orális, vaginális és anális szexet a három etióp férfitól, akiket azonosított is a bíróság előtt. Azt állította, a férfiak hol felváltva, hol csoportosan erőszakolták meg őt.

A Mühlhausen-i Városi Bíróság előtt elhangzott, a támadók egyike Isaak N. (23) követte az áldozatot, amint a vásárból hazafelé tartott. A támadó megragadta áldozata karját és azt mondta, „most szexelni fogunk”. Amikor az áldozat megpróbált elfutni, Isaak N. megragadta, a földre szorította, és nekilátott lehúzni a nadrágját. Amikor a sértettnek sikerült kiszabadulnia és próbált elmenekülni, épp a tettestársak, Medhanie A. (29) és David T. (22) karjaiba futott. Ezután az áldozatot egy híd alá ráncigálták, befogták a száját, hogy mások ne hallják a segélykérését és a kiabálást. Az áldozat vallomástételét ezen a ponton érzelmi állapotára való tekintettel a következő tárgyalási napra tették át.

A portál beszámolója szerint a férfiakat már másnap letartóztatták, kettejük DNS-e megegyezett a rendőrök által begyűjtött DNS-mintákkal. A tárgyalás korábbi szakaszában Isaak N. elismerte, közösült a nővel, ugyanakkor azt állította, hogy az közös megegyezéssel történt. Mint elmondta,

Hírdetés

Hozzátette, két másik férfi is ott volt akkor, de nem Medhanie A., és David T. Utóbbiak tagadják, hogy bármi közük lenne az esethez, mindketten azt állítják, az említett időpontban otthon tartózkodtak, és korán lefeküdtek

Forrás: dailymail.co.uk

www.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »