Fiatal lányok tűntek el Esztergomban

Fiatal lányok tűntek el Esztergomban

Körözést adott ki a rendőrség egy eltűnt esztergomi testvérpár ügyében: a 15 éves Lecső Luca Dorottya és 12 éves Lecső Dóra Rebeka  és a csütörtökön délután, három óra előtt ismeretlen helyre távozott, és eddig a hatóság sem akadt nyomukra.

Épp ezért, az esztergomi kapitány a lakosság segítségét is kéri megtalálásukhoz, és fotóval, személyleírással is könnyíti azonosításukat.

Lecső Luca Dorottya (képünk baloldalán) körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállóak, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.

Lecső Dóra Rebeka (képünk jobboldalán) mintegy 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud a lányok hollétéről, eltűnésük körülményeiről, az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő emellett írhat a [email protected] e-mail címre is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »