Fodor páva plusz Lévai

A Liberálisok „Stop Orbán” kampányt indítanak hogy felhívják a figyelmet a kormány menekültekkel, Soros Györggyel és civilekkel kapcsolatos hazugságaira – közölte Fodor Gábor pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján.

A politikus a kezdeményezést azzal indokolta: a Liberálisok szerint kormány egy újabb felháborító kampányt kezdett el „Stop Soros” címmel, amely több elemében is hazugságra épül, és erre fel kell hívni a választók figyelmét. Hangsúlyozta: a „Stop Orbán” kampánynak az is az üzenete, hogy meg lehet állítani a Fideszt és Orbán Viktort április 8-án a választásokon.

Hírdetés

Fodor Gábor szerint a kormány “pávatáncot” folytat a menekültkérdéssel kapcsolatban, hiszen világossá vált, hogy az elmúlt időszakban Magyarország befogadott 1300 menekültet, miközben a kabinet harcolt az ellen, hogy a kvótarendszer alapján 1294 menekültügyi eljárást lefolytasson. Közölte: a Liberálisok közérdekű adatigényléssel élnek, hogy kiderüljön, a befogadott menekültek közül hányan feleltek volna meg az uniós kvótáknak. (…)

A Liberálisok kampányához csatlakozott a Lendülettel Magyarországért is, amelynek társelnöke, Lévai Katalin azt mondta: az Orbán-kormány hamis propagandát folytat menekültügyben, mert úgy tünteti fel Magyarországot, mintha célország lenne, holott tranzitország, valamint összemossa az illegális bevándorlókat és a menekülteket. (…)

A Liberálisok „Stop Orbán” kampányt indítanak


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »