Folytatás: SEGÉLYKIÁLTÁS: NEM MEGYEK EL A “KVÓTÁRÓL SZÓLÓ” NÉPSZAVAZÁSRA!

Saul Fia Gulyás Gergely, országgyűlési alelnök, fidesz, arra kér bennünket, hogy bízzuk rá, kivel akarunk együtt élni!!!

Nem tudom, hogy a cikkhez korábban hozzászólók felfigyeltek-e arra, amit Gulyás Gergely, az országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke mondott 2016.05.24.-én a napirend előtti felszólalásában? A felszólalást az M1 csatorna híradója többször is leadta a nap folyamán.
„Arra kérünk valamennyi pártot, a magyar közélet minden szereplőjét, hogy tekintse nemzeti ügynek, hogy Magyarországon az Országgyűlés határozhassa meg, hogy kivel kívánunk együtt élni.”

Tehát azt, hogy kivel kívánunk együtt élni, ne a magyar nép, ne a magyar választópolgárok, hanem az országgyűlés határozhassa meg! A napirend előtti felszólalás álságos már csak azért is, mert azt, hogy „kivel kívánunk együtt élni”, az országgyűlés akár a mai napon is eldönthetné, mindenféle népszavazás nélkül! Alaptörvény 1. Cikk: „(1) MAGYARORSZÁG legfőbb népképviseleti szerve az Országgyűlés.”
Továbbra is az a véleményem: a népszavazás más célokat szolgál, és valójában köze nincs a kötelező betelepítési kvóta egyértelmű elutasításához! Az, a népszavazás érvényessége esetén is csak vagylagos marad! Az országgyűlés estleges hozzájárulását a kötelező betelepítési kvótához, már el is kezdte indokolni:
– „A politikus kijelentette, hazánk érdeke az uniós tagság…”
– „Rámutatott, az Európai Bizottság azzal fenyegeti azokat a tagállamokat, akik nem hajlandók elfogadni a kényszerbetelepítést, hogy minden egyes migráns után, – akit át kívánnak telepíteni, és akit az adott ország nem venne át – 80 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni.”
– „Elmondta, megszületett a második bizottsági javaslat, amely most már felső korlátok nélkül osztaná szét az elmúlt évben ide érkezett embereket.”
A fentiek előrebocsátásával kérdezem: tudja valaki, hogy az Európai Bizottság második javaslata után hányszor 80 millió forintot fog kelleni fizetnünk, ha történetesen az országgyűlés elutasítaná a betelepítési kvótát? Főleg annak tükrében, hogy több millió migráns Európába érkezésével számolnak a következő években! Akinek van erre vonatkozó pontos információja, kérem, ossza meg velem is!
Végül hangsúlyozom: Gulyás Gergely az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, tehát nem „akárki”.

Hírdetés

A fenti idézetek itt találhatók: http://www.fidesz.hu/hirek/2016-05-24/nekunk-kell-meghatarozni-hogy-kivel-akarunk-egyutt-elni/

Madarász László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, Belföld, ellenállás, EU, Felhívás, Jog Tagged: FIDESZ-esek az übermensch-ek, FIDESZ-Maffia, Narancsos jogtiprás, ránközönlő muzulmán hordák, ránkvándorlási válság, ránkvándorló kvóta, ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »