Gaudi a Szabadfogásban Schiffer lemondásáról, a Jobbik tisztújításáról és a magyarok által tűrt kiszolgálatottságról

A Hír TV  állandó vendégeként a „Szabadfogás” c. közéleti vitaműsor újabb adásában szerepeltem, ezúttal június 1-jén (36. adás). A következő részvételemmel zajlott adást június 8-án és június 15-én sugározzák.  A műsor minden héten szerda 20 órától látható a Hír Tv-n, amelyben ötödmagammal vitatjuk meg közügyeinket, egyfajta civil parlamenti fórumként. Főszabály szerint kéthetenként vagyok látható a műsorban.

A mostani műsor témái többek között: 

 

– mi állhat Schiffer András LMP társelnök lemondása és háttérbe vonulása mögött? Lehet-e a más a politika?

– hogy zajlott a Jobbikban a tisztújítás?  a cukiság és lojalitás oltárán feláldozzák a szabadságharcos lelkületű, elvhű hazafiakat ? hová lett a mozgalmi indíttatás, a valódi és gyökeres rendszerváltozás akarata? minden párt szükségképpen intézményesedik, feltétlen lojalitást követel és felfalja a „forradalom” gyermekeit?

– miért csökkent drasztikusan a hazai beruházások aránya? mi lesz ha elfogynak az EU források? miért tűrik a magyar emberek a kiszolgáltatottságot, az alacsonyan tartott életminőséget és bérszínvonalat? ha a csehek 100 év múlva, akkor mi mikor érjük el a nyugati életszínvonalat?

Hírdetés

Ebben az adásban is igyekeztem a szeretet és igazság jegyében elsősorban jogi-politológiai, patrióta érvekkel ellenpontozni a sokszor képtelen véleményeket, bár több tekintetben egyetértés is kialakult.

Szereplők rajtam kívül: Csintalan Sándor rádiós műsorvezető, volt képviselő,  Konok Péter történész,  Magyar Kornélia politikai elemző, Puzsér Róbert független újságíró és Wahorn András zenész, képzőművész. A műsorvezető Dévényi István, a valasz.hu felelős szerkesztője. 

 

Továbbra is várom a véleményeket, javaslatokat!  

Jó szórakozást, kérem terjesszék és ha tehetik kérem nézzék a következő adást is!

Honfitársi üdvözlettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »