Gyorsan tanulják az európai szokásokat: felgyújtotta szállását egy migráncs, majd terelésből horogkereszteket festett rá

Gyorsan tanulják az európai szokásokat: felgyújtotta szállását egy migráncs, majd terelésből horogkereszteket festett rá

Németországban szándékos gyújtogatással tűzet okozott saját szállásán egy szíriai menedékkérő – közölték vasárnap a Rajna-vidék-Pfalz tartományi Bingenben történt esetet vizsgáló hatóságok.

A mainzi rendőrség és ügyészség közös közleménye szerint a 26 éves szíriai férfi beismerő vallomást tett. Azt mondta, hogy a rossz lakhatási körülmények és a kilátástalanság érzése miatt próbálta felgyújtani az épületet, ahol elhelyezték. A menedékkérőt letartóztatták.

Az illetőnek egy társasházban volt szállása, amelyben betolakodók mellett külföldi idénymunkások és német állampolgárok is laknak. A pincében gyújtogatott. Négy lakó és két tűzoltó enyhe füstmérgezést kapott.

A gyorsan tanuló új európai azt is elismerte, hogy saját kezűleg festett két horogkeresztet az épület falára, ezzel igyekezve elterelni a gyanút magáról. A hatóságokhoz a társasház lakói közül érkezett bejelentés arról, hogy köze lehet a csütörtök hajnalban történt tűzesethez.

(MTI nyomán)

"Csak a kutyának adnám ezt az eledelt, vagy nőnek!" – Menekültek menekülnek Finnországból – Mi lehet a titok?

Felháborító: fehér emberek fehér ételét kell fogyasztaniuk az elesett menekülteknek!

Nincsenek megelégedve szegény menekültek: lassú az internet, rossz a koszt, hideg van és unalmasak a nyugati országok


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »