Győzelmünk kovácsai: 444

Győzelmünk kovácsai: 444

Beveszed az ellenzéki média uszító hangulatkeltését, vagy éppenhogy arra vágynál, hogy szeretett pártodból a jelenleginél sokkal több Fideszt kapjál, és emiatt vagy időként morcos Magyarország piacvezető politikai erejére? A kétségek eloszlatására szolgál rovatunk, amely meggyőz téged arról, hogy a Fidesz ellenségein szétnézve, és azokat pontosan megismerve milyen jó helyen lesz a te becses szavazatod jövőre is ennek a csodálatos pártnak a neve mellett!

444-et olvasni fideszesként szinte kötelező. Nem túl sűrűn, de időközönként bizony igenis kell a kisportolt, definiált izomcsoportokból álló szervezetnek egy kis liberális ajvékolás. Ilyenkor elég csak néhány apró hírmorzsa, egy-két elemzés, valamint az elmaradhatatlan kommentfolyam állandó szerzői, és minden állítólagos kétség szertefoszlik. Ez a hírportál az, amelyik saját maga szerint mindenkinél többet tud a világról.

Mindenkinél többet tud a minőségi életről. Mindenkinél többet tud a mostanában haladónak számító politikai és társadalmi nézetekről. Mindenkinél többet tud a minőségi étkezésről (Budapest legjobb hamburgerének kihirdetéséért majd megütköznek a többi libsi portállal), valamint mindenkinél többet tud a követésre érdemes külföldi, és persze a lesajnált magyar fociról is, élén annak zászlóshajójával, az MTK-Budapesttel!

Na és emlékeztek még, amikor a norvég-magyaron a szünetben hagyták a fenébe a szar-kleinheislerezést (akit a tudjukki rakatott be a kezdőbe a dilettáns Storckkal), és inkább átálltak, mert vezettünk? Jó szar lehetett utána kialakult álláspont nélkül várni-várni és várni, hogy akkor a következő júniusban most a 0rbán stadionjainak feleslegességéről értekezzenek tudományos grafikonokkal, vagy inkább ők legyenek a legeslegnagyobb, műanyagparókás utcaszurkolók a riksás pesti flaszteren. Aztán jött Szalai és Stieber, eldöntötték a dilemmát, a Margit körút környéke pedig hirtelen Ramblává változott, ahol annyira mégse rossz élni, de persze nem 0rbán miatt, hanem ponthogy az ő ellenére…

Persze érthető, hogy a fikakultúrán nevelkedett, heherészős-szívós, „gecire cinikus” 444-es hülyegyerekeknek leginkább az szerepidegen, amikor nem valami ellen, hanem valamiért kéne kiállni. Ilyenkor szenvednek csak igazán, és más ötlet híján az Index-emlőkön nevelkedett szőrös hipszterek az anyaportáljukon tevékenykedő Munk Vera, Földes András és Miklósi Gábor nyomdokain kezdenek kedves-érzelgős bohócdoktorkodásba, bocinézésű barna szempároktól, furcsán nyílegyenes harapásnyomoktól és távolból felsíró kisebbségi csecsemőktől remélve most kivételesen némi empátia kiscsikarását az általában cinizmussal táplált liberális olvasóból. Ebben a versenyben eleve esélytelenek, és hogy a 444-nek mennyire nem megy az ilyesmi, azt jól bizonyítja Bede Márton. Még saját köreikben is köznevetség tárgya, hogy a néhai Matula fenegyereke bohém ifjonti évei után kénytelen „Az a baj, hogy továbbmennek” című legendás vezércikkeivel megkeresni a szakállolajra meg barcelonai gasztrohétvégére valót.

Vajon hisznek ezek bármiféle, általuk hirdetett nemes elvben? Például tényleg igyekeznek megvalósítani a nemek vágyott, totális egyenlőségét? Akkor miért nem merik saját, fiúnevükkel aláírni a feministarovat vérgőzös posztjait? Persze több év kizárólagos férfiuralom után nagyhirtelen elkezdtek nőket is felvenni (már kettő is van + a fotós kishölgy, akit a rohadt fideszesek erőszakkal tettek ki a rendezvényükről, ja, vagy mégseJ), hogy forró krumpliként passzolják hozzájuk a hatalmas tehetségükhöz mérten számukra bizonyára túlontúl alantas RTL-es repicikkek megírását.

Hírdetés

A prostitúció fogalmába az amúgy kívánatos és haladó összevissza kefélés fér csak bele, de kommersz sorozatok nézetése nőkkel, majd ]]>utána pozitív véleményű fizetett cikk elkészíttetése]]> az nem? Megírathatnátok ugyan Sixx-el is, de ő többet keres, mint nők? Azért nem? Még a beütött szemgödrű haverjának is a nála alacsonyabb rangú és fizetésű lányoktól kért sminkkészletet? Megannyi kérdés és dilemma, amit az amúgy őszinte és hűséges kommentelőtábor csak tovább szaporít.

Mindenesetre a morál örök elégedetlen világítótornya addig ellenzékben lesz, amíg el nem érik, hogy Magyarországon Justin Trudeau miniszterelnök kormányozza majd a pénteki nagyimára a gránátvörös-kék nemzeti színekbe öltözött igazhitű népességet, akik a szertartás végeztével bizonyára valamelyik közeli és menő streetfood-truckból csillapítják farkaséhségüket.

Mi, normális emberek pedig addig is olvassuk őket szorgalommal, jövőre pedig válasszuk ismét a normálisak pártját, a Fideszt!

]]>www.tutiblog.com]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »