Hargitay Andrást megkeresték Bienerth helyére

Hargitay Andrást megkeresték Bienerth helyére

Már március óta gondok voltak Bienerth Gusztáv januárban megválasztott elnökkel, de a Sport Televíziónak csütörtökön interjút adó Hargitay András egykori szövetségi kapitány szerint volt egy olyan konszenzus, hogy a vizes vb végéig senki nem borít asztalt.

Amint azt lapunknak adott interjújában is elmondta korábban a háromszoros világbajnok úszó Hargitay, Bienerth sajnos az első pillanattól Gyárfás Tamással szemben határozza meg magát, mindenkit elküldött, akinek Gyárfáshoz köze volt, példaként erre Csurka Gergelyt említette, akinek FINA-médiabizottsági tagságát nyíltan próbálta megakadályozni.

http://mno.hu/

A jövővel – mármint a szeptemberben esedékes, lemondások miatt szükségessé vált tisztújítással – kapcsolatban elmondta, érkezett hozzá is megkeresés, hogy legyen úszóelnök, de ez szerinte „összetett dolog”, hiszen az új elnök személyével Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak ki kell egyeznie. Ő mindenesetre már írt egy SMS-t a tegnapig Moszkvában versenyzett Katinkának, a folytatásra pedig kíváncsi. Abban biztos, hogy az Iron Ladyéknek nincsen potenciális elnökjelöltjük.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »